Suri, alături de mama ei, Katie Holmes
Actualitate

Suri, alături de mama ei, Katie Holmes / Profimedia Images

Suri, apariție inedită în New York, după ce s-a aflat că n-a mai vorbit cu tatăl ei de zece ani. Fiica lui Tom Cruise e superbă

Suri, fiica actriței Katie Holmes și a lui Tom Cruise, are 16 ani, se pregătește de admiterea la facultate, iar de curând a fost surprinsă pe străzile din New York, Statele Unite ale Americii, unde a întors privirile celor din jur.

În vârstă de 16 ani, adolescenta care vrea să studieze moda a fost fotografiată în timp ce se plimba pe străzile din New York.

Suri, apariție inedită în New York, după ce s-a aflat că n-a mai vorbit cu tatăl ei de zece ani

Îmbrăcată în jeanși largi, pe care i-a asortat cu un top fără mâneci și cu o jachetă, precum și cu niște bocanci, Suri Cruise a arătat excelent, mai ales că și-a lăsat la vedere un umăr gol, ceea ce i-a conferit un plus de feminitate.

Citește și: Suri Cruise a devenit preferata paparazzilor din New York. Adolescenta, copia fidelă a mamei ei, Katie Holmes

Suri, apariție inedită în New York, după ce s-a aflat că n-a mai vorbit cu tatăl ei de zece ani

Suri, apariție inedită în New York, după ce s-a aflat că n-a mai vorbit cu tatăl ei de zece ani / Profimedia Images

Imaginile inedite cu Suri Cruise vin la câteva zile de când s-a aflat că aceasta a început să aplice pentru diferite facultăți.

Suri Cruise nu vorbește cu tatăl ei de aproape zece ani

Suri, în vârstă de 16 ani, a început să aplice pentru diferite facultăți, iar mama ei, actrița Katie Holmes, este singura care o ajută în acest proces.

Citește și: Imagini unice de la ziua lui Michael Caine. Actorul a împlinit 90 de ani, iar Tom Cruise i-a fost alături când a suflat în lumânările din tort

Potrivit unei surse citate de Daily Mail, Suri înclină să studieze moda la Universitatea Fordham din New York, Statele Unite ale Americii.

„Suri a început să aplice la câteva facultăți. Katie chiar își dorește să rămână în New York, ca să fie aproape una de cealaltă”, a dezvăluit sursa respectivă.

Katie este foarte mândră de ea, dar în același timp este și foarte protectivă”, a mai precizat sursa respectivă.

julia fox
Julia Fox e actriță, dar a devenit cunoscută mai ales în urma relației cu Kanye West. / Foto: Profimedia

În ceea ce privește relația cu tatăl ei, cu actorul Tom Cruise, sursa respectivă a povestit că nu există.

Citește și:  Tom Cruise sare din avion într-o nouă cascadorie nebună pentru „Mission: Impossible – Dead Reckoning”. Mesajul starului pentru fani

Suri nu știe nimic despre tatăl ei și nu a mai petrecut timp cu el de un deceniu. Suri nu merge să-i vadă filmele, iar el nu face parte din viața ei”, a mai precizat sursa respectivă, care a explicat că Tom Cruise a dispărut din viața fiicei lui din 2013, la un an de la divorțul de Holmes.

În ciuda faptului că nu au o relație, Tom Cruise o susține financiar pe Suri, potrivit sursei citate, care a explicat că acesta plătește 400.000 de dolari pe lună până când Suri va fi majoră.

Etichete: suri cruise , toom cruise

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri