suri cruise
Divertisment

Suri Cruise și iubitul ei, Toby Cohen, la plimbare prin New York / Foto: Profimedia

Suri Cruise, proaspăt absolventă și total îndrăgostită, pozată în timp ce se sărută cu iubitul, un tânăr la fel de strălucit ca ea

Suri Cruise e o puștoaică liberă, care a crescut departe de lumina reflectoarelor, deși părinții ei sunt actori cunoscuți. Tom Cruise, tatăl ei, nu a mai ținut legătura cu ea de mai bine de un deceniu, iar fata, care a împlinit recent 18 ani, a fost crescută de mama ei, Katie Holmes, în New York.

Suri tocmai a absolvit liceul și se pregătește de o vară liberă, de vacanță, înainte de a merge la facultate. Este la vârsta celor mai frumoase iubiri, așa că superba tânără trăiește din plin și acest capitol firesc al vieții ei. La balul de absolvire s-a distrat alături de prieteni și colegi, dar și de iubitul ei, Toby Cohen. Îmbrăcați elegant, zâmbitori și cu voia bună la purtător, puștii au făcut din noapte zi, au dansat și s-au distrat.

Citește și: Fiica lui Tom Cruise, ca o prințesă la balul de absolvire al liceului. Suri s-a distrat pe cinste alături de colegii săi

Suri Cruise și iubitul ei
Suri Cruise și iubitul ei, Toby Cohen, la plimbare prin New York / Foto: Profimedia

La câteva zile de la ultimul eveniment al vieții lor de liceeni, Suri și Toby au fost pozați de paparazzi prin Central Park, în New York. Îmbrăcați lejer, ea în pantaloni scurți sport și un tricou gri, iar el în pantaloni de trening și un maiou cu Guns N' Roses, cei doi s-au plimbat de mână și, la un moment dat, s-au sărutat cu pasiune.

Toby Cohen e un muzician aspirant și din toamnă va studia în Boston, la Berklee College of Music. Suri, pe de altă parte, va merge în Pittsburgh, la Carnegie Mellon. Până drumurile li se despart pentru studii, cei doi, tineri, frumoși și îndrăgostiți, profită de fiecare moment pe care-l pot petrece împreună. 

Citește și: Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise, par mai degrabă surori. Se îmbracă asemănător și au aproape aceeași înălțime

Suri a sărbătorit cea de-a 18-a aniversare în luna aprilie, ceea ce înseamnă că Tom Cruise nu va mai fi obligat să-i plătească pensia alimentară, care ajungea la 400.000 de dolari pe an. Starul de la Hollywood nu a mai fost văzut în public cu fiica sa din 2012, anul în care divorțul său de Katie a fost finalizat.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri