katie holmes, suri cruise
Divertisment

Suri Cruise are o relație foarte bună cu mama ei, actrița Katie Holmes. / Foto: Profimedia

Cum se prezintă fiica lui Tom Cruise după ce a renunțat la numele lui de familie. Asta spune multe despre relația lui Suri cu mama ei

Este bine-cunoscut faptul că Tom Cruise și unicul lui copil biologic, Suri, nu au niciun fel de relație de mai bine de un deceniu. Recent, puștoaica a împlinit 18 ani și a luat o decizie radicală, care spune multe despre șansele de reapropiere de părintele ei celebru.

Suri a absolvit liceul zilele trecute și, la ceremonia care a marcat acest final important din viața ei, și-a dezvăluit și noul nume: Suri Noelle. Tânăra a ales să folosească al doilea prenume al mamei sale, Katie Noelle Holmes, pentru a-și arăta astfel prețuirea pentru cea care nu numai i-a dat viață, dar a și crescut-o de una singură și a protejat-o și de atenția nedorită de care ar fi avut parte la Hollywood.

Citește și: Suri Cruise, proaspăt absolventă și total îndrăgostită, pozată în timp ce se sărută cu iubitul, un tânăr la fel de strălucit ca ea

*EXCLUSIVE* Katie Holmes and Suri Cruise spotted together in NYC post-Suri's 18th birthday
Katie Holmes și Suri Cruise, la plimbare în NYC, pentru prima dată de când adolescenta a împlinit 18 ani. Profimedia

"Își arată astfel aprecierea pentru mama ei, folosind al doilea prenume al acesteia", a spus o sursă citată de Page Six. Persoana respectivă a sugerat și că această schimbare ține și de faptul că "își dorește propria identitate" și să nu mai fie neapărat asociată cu tatăl care a fost absent cea mai mare parte din viața ei, mai ales că începe un nou capitol, studenția.

Nu se știe, însă, dacă schimbarea de nume a fost făcută și din punct de vedere legal. Din toamnă, Suri va studia la Carnegie Melon University, în Pittsburgh.

Citește și: Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise, par mai degrabă surori. Se îmbracă asemănător și au aproape aceeași înălțime

Suri a sărbătorit cea de-a 18-a aniversare în luna aprilie, ceea ce înseamnă că Tom Cruise nu va mai fi obligat să-i plătească pensia alimentară, care ajungea la 400.000 de dolari pe an. Starul de la Hollywood nu a mai fost văzut în public cu fiica sa din 2012, anul în care divorțul său de Katie a fost finalizat.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri