katie holmes si suri cruise (2)
Divertisment

Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise / Foto: Profimedia

Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise, revedere după ce puștoaica a plecat la facultate. Par mai degrabă surori sau două bune prietene

Katie Holmes și unica ei fiică, Suri Cruise, au fost pozate din nou împreună la plimbare prin New York, după câteva luni de pauză. Cele două, printre preferatele paparazzilor din marele oraș american, au fost despărțite o perioadă, după ce Suri a plecat la facultate. Aceasta s-a întors acasă pentru scurt timp, pentru a-și vizita mama și a-i fi alături într-un moment important.

Citește și: Suri Cruise, plânsă toată, pozată pe stradă. Un apel telefonic a tulburat-o atât de tare încât a dat frâu liber sentimentelor în public

Katie și Suri par mai degrabă două surori sau două bune prietene. Cu un stil vestimentar asemănător, relaxate și adepte ale unui fel natural și în felul de a se îmbrăca și de a se purta, au ieșit la plimbare și la cumpărături. Au stat tot timpul de vorbă pentru a se pune la curent una cu schimbările din viața celeilalte.

katie holmes si suri cruise
Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise / Foto: Profimedia

Suri Cruise e studentă în Pennsylvania, dar s-a întors acasă, în New York, pentru a fi alături de mama ei în debutul pe Broadway, în piesa "Our Town". 

În august, fiica lui Tom Cruise a fost văzută în timp ce se muta în căminele facultății, însoțită de Katie, care a ajutat-o cu bagajele prin campus. Pentru a se menține ocupată și a avea ce face după ce a rămas singură, Holmes a mărturisit că s-a apucat de dans și de pictură. "Bineînțeles că-mi va fi dor să fiu aproape de ea, dar sunt tare mândră de ea și fericită", spunea actrița în prag de schimbare.

Citește și: Fiica lui Tom Cruise, ca o prințesă la balul de absolvire al liceului. Suri s-a distrat pe cinste alături de colegii săi

Suri a sărbătorit cea de-a 18-a aniversare în luna aprilie, ceea ce înseamnă că Tom Cruise nu va mai fi obligat să-i plătească pensia alimentară, care ajungea la 400.000 de dolari pe an. Starul de la Hollywood nu a mai fost văzut în public cu fiica sa din 2012, anul în care divorțul său de Katie a fost finalizat.

 

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri