Suri Cruise, la balul de absolvire al liceului/ Profimedia
Actualitate

Suri Cruise, la balul de absolvire al liceului/ Profimedia

Fiica lui Tom Cruise, ca o prințesă la balul de absolvire al liceului. Suri s-a distrat pe cinste alături de colegii săi

Fiica celebrului actor Tom Cruise și a talentatei actrițe Katie Holmes, Suri Cruise, a fost în centrul atenției la balul de absolvire al liceului, care a avut loc în New York. Tânăra de 18 ani a apărut la eveniment într-o rochie spectaculoasă, radiind de bucurie. 

Suri a fost surprinsă de fotografi îndreptându-se spre bal într-o rochie boho-chic, cu un corset strâmt, fără mâneci, și o fustă cu talie joasă, care îi punea în evidență silueta. Rochia avea un imprimeu floral pe un fundal bej, cu accente de maro, negru, albastru și auriu, care s-a completat perfect cu pantofii cu toc în aceeași nuanță. Părul castaniu, lăsat lejer pe umeri, și machiajul minimalist au adăugat un plus de farmec, evidențiindu-i frumusețea naturală.

Suri Cruise, la balul de absolvire al liceului/ Profimedia
Suri Cruise, la balul de absolvire al liceului/ Profimedia

Citește și: Suri Cruise, surprinsă de paparazzi în timp ce alerga în Central Park. Fiica lui Tom Cruise și-a etalat abdomenul plat fără rețineri

Fiica celebrului actor a fost însoțită la bal de colegul ei, Toby Cohen, muzician în devenire. Îmbrăcat într-un costum bleumarin și pantofi maro, Toby a fost un partener deosebit, ținând-o de mână și ghidând-o cu grijă spre locația evenimentului. Cei doi au fost fotografiați și alături de prieteni, zâmbind și bucurându-se de moment. 

Suri Cruise, la balul de absolvire al liceului/ Profimedia
Suri Cruise, la balul de absolvire al liceului/ Profimedia

Grupul de prieteni ai lui Suri a contribuit la atmosfera festivă a serii, fiecare etalându-și propriul stil unic. Fetele au ales rochii elegante, variind de la modele fără bretele la rochii scurte și vibrante, adăugând diversitate și culoare evenimentului. 

Deși Tom Cruise nu a fost prezent la eveniment, el fiind văzut recent la Londra, Suri a avut parte de sprijinul prietenilor și al mamei sale, Katie Holmes, care a fost foarte mândră de realizările fiicei sale. Suri, care a absolvit prestigiosul liceu LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts, se pregătește acum să își continue studiile la Universitatea Carnegie Mellon din Pittsburgh, în timp ce Toby va merge la Berklee College of Music din Boston.

Suri Cruise/ Profimedia
Suri Cruise/ Profimedia

Citește și: Legătura lor este indestructibilă. Primele imagini cu Katie Holmes și Suri Cruise, după ce fiica lui Tom Cruise a împlinit 18 ani

Deși Suri Cruise provine dintr-o familie celebră, ea nu pare să dorească să urmeze calea părinților săi în cariera cinematografică. Potrivit unor surse, Suri este hotărâtă să stea departe de lumina reflectoarelor.

În trecut, Suri și-a arătat talentul muzical, înregistrând o versiune a baladei „Blue Moon” pentru comedia romantică a mamei sale, „Alone Together”. Katie Holmes a lăudat talentul fiicei sale, spunând: „E foarte, foarte talentată.”

În timp ce planurile viitoare ale lui Suri nu sunt încă clare, un lucru este cert: tatăl ei, actorul Tom Cruise, nu va avea niciun rol în ele. O sursă a declarat anterior pentru DailyMail.com că „Suri nu vrea să vorbească cu tatăl ei și dacă ar suna, ea cu siguranță cu ar răspunde”.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri