suri cruise
Divertisment

Suri Cruise, într-o convorbire la telefon, ce a făcut-o să plângă. / Foto: Profimedia

Suri Cruise, plânsă toată, pozată pe stradă. Un apel telefonic a tulburat-o atât de tare încât a dat frâu liber sentimentelor în public

De fiecare dată când iese din casa în care locuiește cu mama ei, Suri Cruise e pozată de paparazzi. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, dar tânăra de 18 ani nu a mai fost surprinsă în buna dispoziție pe care o afișează mai mereu, ci plânsă toată.

Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, a izbucnit în lacrimi pe străzile din New York, în timpul unei convorbiri la telefon. Apelul i-a generat atât de multă emoție, încât puștoaica a început să plângă instantaneu.

Citește și: Suri Cruise, proaspăt absolventă și total îndrăgostită, pozată în timp ce se sărută cu iubitul, un tânăr la fel de strălucit ca ea

Suri Cruise
Suri Cruise, într-o convorbire la telefon, ce a făcut-o să plângă. / Foto: Profimedia

Tânăra, care se pregătește ca în toamnă să plece la facultate, se plimba prin Brooklyn atunci când a primit un apel telefonic. Aceasta și-a sprijinit mâna de cap, tulburată de cele auzite de la interlocutor, iar pe față i-au apărat grimase și lacrimi, care au continuat și după ce a închis telefonul. 

Suri Cruise
Suri Cruise, într-o convorbire la telefon, ce a făcut-o să plângă. / Foto: Profimedia

Îmbrăcată lejer, într-un șort larg și un maiou cu bretele subțiri, nemachiată și cu părul prins într-o coadă simplă, Suri nu a mai ținut cont că e în public și a dat frâu liber sentimentelor și lacrimilor. De data aceasta nu era însoțită nici de mama ei, nici de prietene, nici de iubit.

În toamnă, Suri Cruise va pleca din New York, acolo unde a trăit mai toată viața, pentru a pleca la facultate, la Universitatea Carnegie Mellon, în Pittsburgh.

Suri a sărbătorit cea de-a 18-a aniversare în luna aprilie, ceea ce înseamnă că Tom Cruise nu va mai fi obligat să-i plătească pensia alimentară, care ajungea la 400.000 de dolari pe an. Starul de la Hollywood nu a mai fost văzut în public cu fiica sa din 2012, anul în care divorțul său de Katie a fost finalizat.

Citește și: Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise, par mai degrabă surori. Se îmbracă asemănător și au aproape aceeași înălțime

Citește și: Fiica lui Tom Cruise, ca o prințesă la balul de absolvire al liceului. Suri s-a distrat pe cinste alături de colegii săi

Etichete: plans , suri cruise

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?