Suri Cruise și mama ei, Katie Holmes
Divertisment

Suri Cruise și mama ei, Katie Holmes / Profimedia Images

Katie Holmes, dezvăluiri despre cum se va descurca după ce fiica ei va pleca la facultate: „Sunt mândră de ea!”

Suri Cruise și Katie Holmes au o legătură unică, iar acum se pregătesc de noi schimbări, pe care le vor „îmbrățișa” exact așa cum vor veni. Fiica lui Tom Cruise a terminat liceul și se va muta din New York pentru facultate, motiv pentru care va fi departe de mama ei.

Într-un interviu acordat recent, Katie Holmes a vorbit despre cum va face față provocării de a sta departe de fiica ei, care se va muta din New York, unde a trăit mai toată viața, întrucât va studia la Universitatea Carnegie Mellon, în Pittsburgh.

Citește și: Suri Cruise, proaspăt absolventă și total îndrăgostită, pozată în timp ce se sărută cu iubitul, un tânăr la fel de strălucit ca ea

„Sunt mândră de fiica mea”, a spus Holmes, adăugând: „Desigur, îmi va fi dor de apropierea fizică, dar sunt cu adevărat mândră de ea și sunt fericită. Îmi amintesc cum era vârsta asta, timpul începuturilor. Este emoționant să înveți despre tine și am iubit acea perioadă, așa că mă face fericită să mă gândesc la ea în acest fel”.

Holmes a dezvăluit și cum va face față schimbării de a nu o avea pe Suri alături în fiecare zi. „Membrii clubului meu de carte vor fi enervați de cât de des îi voi deranja”, a spus ea râzând, după care a continuat: „Cred că voi fi ceva de genul: ‘Hai să ne întâlnim o dată pe săptămână.’”

Citește și: Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise, par mai degrabă surori. Se îmbracă asemănător și au aproape aceeași înălțime

Katie Holmes va avea un program încărcat

Totodată, Holmes nu s-a ferit să dezvăluie că va avea un program încărcat în perioada următoare, întrucât se va întoarce pe Broadway în această lună, jucând într-o reluare a piesei „Our Town”, scrisă de Thornton Wilder în 1938, marcând prima adaptare teatrală a acesteia după 25 de ani.

Regizorul Kenny Leon a explicat de ce și-a dorit ca Holmes să joace în piesa lui, mărturisind că o consideră un talent subestimat,

„Oamenii nu își dau seama de amploarea și diversitatea talentului ei”, a spus Leon, adăugând:„Aceasta este, practic, o piesă de ansamblu, așa că am nevoie de actori care pot înțelege subtextul —ceea ce se petrece cu adevărat sub aceste cuvinte. Ea poate juca această rol. Poate arăta dragoste, invidie. Vreau doar prezența pe care o are Katie Holmes pe scenă”.

Actrița va începe repetițiile pentru piesa „Our Town” pe 17 septembrie, iar premiera acesteia va avea loc pe 10 octombrie la Teatrul Barrymore.

Suri Cruise a împlinit 18 ani în luna aprilie

Suri a sărbătorit cea de-a 18-a aniversare în luna aprilie, ceea ce înseamnă că Tom Cruise nu va mai fi obligat să-i plătească pensia alimentară, care ajungea la 400.000 de dolari pe an. Starul de la Hollywood nu a mai fost văzut în public cu fiica sa din 2012, anul în care divorțul său de Katie a fost finalizat

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri