Irina Columbeanu/ Foto: Captură video Tiktok
Actualitate

Irina Columbeanu/ Foto: Captură video Tiktok

Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Locuiește în casa lui Mr. Pink, iubitul mamei sale

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, trăiește o viață de vis în Statele Unite ale Americii, unde locuiește împreună cu mama sa și iubitul acesteia, Mr. Pink. Recent, Irina a împărtășit pe rețelele de socializare imagini din camera ei spațioasă și elegantă, aflată în luxoasa vilă din Malibu.

În imaginile postate de Irina pe TikTok, fanii au putut vedea detalii din dormitorul ei, care reflectă gustul rafinat al adolescentei. Camera este luminoasă, decorată în stil minimalist, cu accente moderne, și include toate facilitățile necesare pentru un confort sporit: o baie proprie, aer condiționat, alarmă de incendiu și un dressing generos. Irina a dezvăluit astfel un colț din viața sa din SUA, oferind fanilor o privire asupra luxului în care trăiește.

Irina Columbeanu/ Foto: Captură video Tiktok
Irina Columbeanu/ Foto: Captură video Tiktok

Citește și: Cu cine a plecat Irina Columbeanu în Franța și Italia. Fiica fostului milionar a pozat cu îndrăzneală și naturalețe pe Coasta de Azur

Irina Columbeanu a locuit în primii ani de viață în reședința luxoasă din Izvorani alături de tatăl ei, Irinel Columbeanu. După divorțul părinților săi, ea a rămas o perioadă cu tatăl în România, însă în 2018 a decis să se mute definitiv în America, alături de mama sa. Într-un interviu recent, Irina și-a exprimat recunoștința pentru anii petrecuți la Izvorani, amintindu-și cu drag de casa impozantă, acum o ruină.

„Îmi amintesc că era cea mai frumoasă casă din lume și sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea”, a spus ea.

Irina Columbeanu/ Foto: Captură video Tiktok
Irina Columbeanu/ Foto: Captură video Tiktok

Chiar dacă locuiește într-un mediu luxos, Irina nu s-a mulțumit doar cu confortul oferit de familia sa. Tânăra de 17 ani a ales să își construiască propria independență financiară și s-a angajat ca ospătăriță într-un restaurant din Malibu, în timp ce își continuă studiile la Malibu High School. 

Citește și: Irina Columbeanu, despre viața în SUA: "E de vis! Merg la școală, conduc, lucrez și învăț". Nu și-a pierdut capul, deși trăiește în lux

Deși locuiește la mii de kilometri distanță de tatăl său, Irina Columbeanu păstrează o legătură strânsă cu Irinel Columbeanu. Recent, ea a venit în România pentru a-l vizita, exprimându-și bucuria de a-l revedea. „Este același tată iubitor, inteligent și amuzant”, a spus Irina într-un interviu, adăugând că revederea a fost emoționantă.

Mutarea în America nu a fost lipsită de provocări pentru Irina, însă ea a reușit să se adapteze rapid noului mediu. În prezent, tânăra are prieteni apropiați în Malibu și se bucură de viața ei în Statele Unite, mărturisind că, în ciuda accentului său inițial, a fost primită cu căldură și respect de cei din jur.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri