irinel columbeanu si irina columbeanu (2)
Actualitate

Irina Columbeanu, fericită să-și revadă tată. / Foto: captură video Fiță cu Adiță

Irina Columbeanu, despre viața în SUA: "E de vis! Merg la școală, conduc, lucrez și învăț". Nu și-a pierdut capul, deși trăiește în lux

La șase ani de când s-a mutat în SUA, alături de mama ei, Irina Columbeanu s-a întors să-și viziteze tatăl aflat într-o situație dificilă și din punct de vedere financiar, dar și al sănătății. Irinel Columbeanu, care locuiește de câteva luni la azil, și-a primit fiica de 17 ani cu lacrimi în ochi și îmbrățișări lungi

Adolescentei îi priește viața în America, acolo unde s-a adaptat perfect și unde pare a avea deja trasat un viitor luminos. Irina a impresionat din primele momente de la revenirea în România, din aeroport, unde, cu inocență și bucurie, și-a îmbrățișat tatăl. A dat și câteva interviuri, în care s-a arătat recunoscătoare părintelui care a crescut-o până la 11 ani.

„Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și îți mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu.

Citește și: Irina Columbeanu, declarații emoționante după ce a revenit în România: „Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu”

irinel columbeanu si irina columbeanu (1)
Irina Columbeanu, fericită să-și revadă tată. / Foto: captură video Fiță cu Adiță

Irina Columbeanu iubește viața ei din America

Puștoaica demonstrează că s-a și maturizat în toți acești ani și că viața în Malibu și faptul că trăiește în lux nu au făcut-o să-și piardă capul. Locuiește alături de mama ei, Monica Gabor, în vila lui Mr. Pink, cel cu care Monica s-ar fi căsătorit.

Într-un interviu pentru wowbiz.ro, Irina a spus că decizia de a se muta în America a fost cea mai bună pentru ea. Are reușite pe plan școlar, fiind implicată în multe proiecte, dar și pe plan personal. Ca orice copil de vârsta ei, a reușit să facă primii pași spre independență. Și-a luat permisul de conducere de un an și are propria mașină.

„Este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț. O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să vreau să mă dezvolt și să acumulez informații noi”, a mărturisit Irina Columbeanu.

Citește și: Irina Columbeanu, șic și modernă la balul de la liceu. Seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei și duce o viață de vis în SUA

Deși stă doar o săptămână în România, fiica lui Irinel Columbeanu a mai avut parte de o întâlnire pe care a așteptat-o mult. Mătușa ei, Ramona, sora Monicăi Gabor, a venit special din Dubai pentru a-i vizita pe ea și pe Irinel.

 

 

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri