ramona gabor si irinel columbeanu
Divertisment

Ramona Gabor și Irinel Columbeanu / Foto: Instagram

Ramona Gabor s-a mutat din România din cauza lui Irinel Columbeanu: "N-am avut nicio conversație". Cu Mr. Pink alta e situația

Recent, Ramona Gabor a venit în vizită în România, în aceeași perioadă cu nepoata ei, Irina, și a fost pozată de paparazzi în compania lui Irinel Columbeanu. Deși au fost cumnați, Ramona și Irinel n-au avut o relație apropiată.

Spre deosebire de legătura pe care o are cu Mr. Pink, actualul partener surorii sale, Monica, sau cu cumnatul din partea celeilalte surori, Ramona nu a fost niciodată atașată sau apropiată de Irinel Columbeanu. Tocmai de aceea, a surprins când a fost văzută cu el, recent. Aceasta a mărturisit că din cauza legăturii cu fostul om de afaceri a ajuns să plece din România, pentru că voia să facă ceva fără a fi automat asociată cu el.

Citește și: Ramona Gabor, vedeta unei prezentări de modă în Dubai. A defilat într-o rochie de prințesă, plină de perle și cristale

"Acum l-am văzut pentru că este Irina aici. În schimb, eu nu am avut neapărat o legătură apropiată cu el. A fost cumnatul meu și toată lumea spune și se întâmplă de multe ori în comentarii să vezi: 'dacă nu era el, tu nu existai sau, mă rog, nu știa nimeni de tine'. Înțeleg acest punct de vedere, dar eu m-am mutat din țară exact din acest motiv. Să îmi demonstrez mie că pot să fiu cineva. Este un om pe care îl respect și îl voi respecta toată viața, pentru că este tatăl Irinei. Dar nu pot să zic că am avut o relație, n-am avut nici măcar o conversație. (…) Nici măcar de 15 minute, să vorbim. Nimic. Am ieșit la mese, dar nu am avut o relație apropiată”, a declarat Ramona Gabor, în podcastul Gând la gând al lui Teo Trandafir.

Dacă relația cu Irinel a fost rece, nu la fel stă situația cu Mr. Pink, actualul soț al Monicăi. Afaceristul de origine chineză este un mentor pentru Ramona, pe partea de business.

„E adevărat, suntem foarte apropiaţi. Eu sunt apropiată de ambii cumnați, pentru că eu sunt mai pe energia masculină, îmi place business-ul, îmi place libertatea, să călătoresc și mă înțeleg cu ambii foarte bine. Soţul Monicăi a fost un mentor pentru mine în ceea ce priveşte business-ul", a mai declarat șatena stabilită de ani buni în Dubai.

Ramona Gabor își adoră nepoata: "Irina e deșteapta familiei"

irina columbeanu si ramona gabor
Irina Columbeanu și mătușa ei, Ramona Gabor / Foto: Instagram

Ramona o prețuiește enorm pe nepoata ei, Irina Columbeanu. Pentru a o vedea pe ea a și revenit, luna trecută, în România. Cele două au petrecut mai tot timpul împreună. Au ajuns și în Bacău, orașul natal al surorilor Gabor.

Citește și: Monica Gabor și-a schimbat numele în America. Irinel Columbeanu a dat-o de gol: „E destul de cunoscută”

Anul trecut, șatena se mândrea și public cu nepoata ei.

„Irina e mare, e foarte deșteaptă, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasă și înaltă. Locuiește în Malibu și învață foarte bine. Are o minte… wow! E deșteapta familiei. Apare chiar și în ziarele din Malibu cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat. Se implică în tot felul de proiecte extrașcolare. Le face pe toate și uneori simt că e un om mare. Și ei îi place să facă yoga. E pasionată și de partea asta spirituală”, a declarat, atunci, sora Monicăi Gabor,la tv.

Ramona Gabor trăiește de 13 ani în Dubai

Dacă Monica Gabor s-a mutat în SUA de ani buni, și sora ei, Ramona, trăiește de 13 ani în Dubai, acolo unde și-a deschis și o afacere cu parfumuri. "Sunt norocoasă. Mi-am construit o viață care să îmi permită să călătoresc aproape lunar. Îmi place să mă duc în Elveția, îmi place să mă duc în Bali", a spus Ramona, anul trecut, la Teo Show, semn că mutarea din România i-a priit.

Citește și: Motivul pentru care Ramona Gabor își ține iubitul ascuns: „Am trecut prin tot felul de lucruri”

„Mi-a fost foarte greu aici, în România, când am început. Eu am ajuns să fiu persoană publică fără să vreau, prin prisma surorii mele și a relației cu Irinel. Am încercat să-mi cresc și eu oportunitățile, dacă tot s-a întâmplat. În schimb, mi-a fost destul de greu cu tot ce s-a scris. Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am și lucrat atât de mult la mine. Îmi păsa foarte mult de părerea altora. Foarte mult”, a mai povestit sora Monicăi Gabor.

 

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri