Irina Columbeanu și Ramona Gabor/ Foto: Instagram
Divertisment

Irina Columbeanu și Ramona Gabor/ Foto: Instagram

Cum a reacționat Irina Columbeanu când Ramona Gabor a plecat din România. Adolescenta s-a despărțit cu greu de mătușa ei

Irina Columbeanu și mătușa sa, Ramona Gabor, au avut parte de un rămas bun emoționant după mai multe zile petrecute împreună în România. Tânăra și-a îmbrățișat cu greu mătușa, stabilită în Dubai, la momentul despărțirii.

Pe 14 iunie, Irina a revenit în țară după șase ani petrecuți în America, pentru a-și revedea tatăl, fostul milionar Irinel Columbeanu, care acum locuiește la un azil. Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, a venit din Dubai pentru a petrece timp cu nepoata sa și împreună au avut parte de o escapadă prin România, vizitând inclusiv Bacăul, orașul natal al surorilor Gabor.

Citește și: Irina Columbeanu, declarații emoționante după ce a revenit în România: „Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu”

Irina Columbeanu s-a bucurat de revederea cu rudele și de vizitarea unor locuri inedite din România. Cu toate acestea, prima care a încheiat vacanța a fost Ramona Gabor, care s-a întors în Dubai pe 5 iulie.

Potrivit Spynews, despărțirea dintre cele două a fost dificilă, acestea îmbrățișându-se de mai multe ori înainte ca Ramona să plece spre aeroport. Șoferul a fost alături de Ramona, ajutând-o cu bagajele și asigurându-se că totul este în ordine la sosirea la aeroport. 

Irina Columbeanu, despre viața în SUA: "E de vis! Merg la școală, conduc, lucrez și învăț"

La șase ani de când s-a mutat în SUA, alături de mama ei, Irina Columbeanu s-a întors să-și viziteze tatăl aflat într-o situație dificilă și din punct de vedere financiar, dar și al sănătății. Adolescentei îi priește viața în America, acolo unde s-a adaptat perfect și unde pare a avea deja trasat un viitor luminos. Puștoaica demonstrează că s-a și maturizat în toți acești ani și că viața în Malibu și faptul că trăiește în lux nu au făcut-o să-și piardă capul. Locuiește alături de mama ei, Monica Gabor, în vila lui Mr. Pink, cel cu care Monica s-ar fi căsătorit.

Citește și: Irina Columbeanu, pasionată de genți de lux. După ce a apărut cu poșeta Chanel de 10.000 de euro, a surprins cu un alt accesoriu

Într-un interviu pentru wowbiz.ro, Irina a spus că decizia de a se muta în America a fost cea mai bună pentru ea. Are reușite pe plan școlar, fiind implicată în multe proiecte, dar și pe plan personal. Ca orice copil de vârsta ei, a reușit să facă primii pași spre independență. Și-a luat permisul de conducere de un an și are propria mașină.

„Este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț. O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să vreau să mă dezvolt și să acumulez informații noi”, a mărturisit Irina Columbeanu.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri