Irina și Irinel Columbeanu/ Foto: Captură video Youtube
Moda

Irina și Irinel Columbeanu/ Foto: Captură video Youtube

Irina Columbeanu, pasionată de genți de lux. După ce a apărut cu poșeta Chanel de 10.000 de euro, a surprins cu un alt accesoriu

Irina Columbeanu a atras atenția cu aparițiile ei în România, unde a revenit pentru câteva zile pentru a-și revedea tatăl, pe Irinel Columbeanu. Fiica Monicăi Gabor a purtat haine lejere și confortabile, însă le-a accesorizat cu genți de mii de euro.

Pe 14 iunie, Irina Columbeanu a ajuns în România pentru a-și revedea tatăl, care a trecut prin dificultăți financiare și locuiește acum într-un azil. Se pare că puștoaica are aceleași gusturi pentru gențile de lux precum mama ei.  La sosirea sa în țară, Irina a purtat o ținută lejeră, accesorizată cu un ghiozdan de la un brand celebru, în valoare de aproximativ 2.000 de euro. După ce a ajuns în București, adolescenta a plecat împreună cu tatăl ei pentru câteva zile la Cluj.

Citește și: Irina Columbeanu, despre viața în SUA: "E de vis! Merg la școală, conduc, lucrez și învăț". Nu și-a pierdut capul, deși trăiește în lux

Irina Columbeanu/ Foto: Instagram
Irina Columbeanu/ Foto: Instagram

În Cluj-Napoca, fiica Monicăi Gabor a optat pentru o ținută mai elegantă, combinând o cămașă din mătase și o fustă scurtă cu o geantă Chanel, care valorează peste 10.000 de euro. Pentru vizita la Iași, Irina Columbeanu a ales o altă geantă, una bleumarin, de la un alt brand de lux cunoscut. Pe Instagram, tânăra a postat mai multe fotografii, iar fanii au apreciat aparițiile ei. Unul a întrebat-o de unde are geanta pe care o poartă, la care Irina a răspuns: „Este Hermes, de la mama mea”.

Irina și Irinel Columbeanu/ Foto: Captură video Youtube
Irina și Irinel Columbeanu/ Foto: Captură video Youtube

Irina Columbeanu s-a mutat în America în 2018, unde era stabilită deja mama ei, Monica Gabor. După ce a urmat cursurile Liceului Francez „Anna de Noailles” din România, Irina a continuat studiile la Malibu High School (MHS) în Malibu.

Citește și: Irina Columbeanu, declarații emoționante după ce a revenit în România: „Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu”

Într-un interviu pentru o emisiune online, Irina a declarat că nu intenționează să-și continue studiile universitare în America. Ea se gândește să studieze medicina în Elveția și își dorește să devină neurochirurg. „Vreau să merg la o școală, probabil în Elveția, de medicină. Și da, sunt foarte pasionată de acest subiect și îmi place foarte mult știința, nu prea mult matematica, dar încerc. Vorbesc trei limbi străine, engleză, română și franceză”, a explicat Irina Columbeanu.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri