Irina Columbeanu/ Foto: Instagram
Divertisment

Irina Columbeanu/ Foto: Instagram

Cu cine a plecat Irina Columbeanu în Franța și Italia. Fiica fostului milionar a pozat cu îndrăzneală și naturalețe pe Coasta de Azur

Irina Columbeanu, fiica fostului milionar Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, s-a bucurat de o vacanță de vis pe Coasta de Azur, în Franța. Tânăra de 16 ani a atras atenția recent, după ce a postat pe rețelele de socializare imagini în costum de baie din orașul Eze.

Înainte de a ajunge în Franța, Irina a petrecut timp în România, revenind în țară pentru prima dată după șase ani petrecuți în Statele Unite. Aceasta și-a vizitat tatăl. Fostul afacerist trece prin momente dificile și a ajuns să locuiască într-un azil.

Citește și: Irina Columbeanu, mărturisiri despre momentele petrecute în vila de la Izvorani: „Sunt foarte recunoscătoare că am trăit acolo!”

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”, a declarat Irina la revenirea în România.

Irina Columbeanu, vacanță în Italia și Franța după ce și-a vizitat tatăl la azil

După timpul petrecut în România, Irina a pornit într-o aventură europeană alături de nașii tatălui său, Matei Miko și soția acestuia, Monica Ioana Miko, împreună cu fiul lor. Excursia a început în Italia, unde au vizitat Milano, Coasta Amalfi, Roma și Sardinia, iar Irina a împărtășit momentele frumoase cu cei care o urmăresc pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aventura europeană a continuat pentru Irina pe Coasta de Azur, unde tânăra s-a bucurat de soare și de peisajele pitorești din orașul Eze. Imaginile postate pe Instagram au primit numeroase aprecieri, inclusiv un comentariu de la mătușa ei, Ramona Gabor, care a scris: „Te iubesc, iubirea mea”.

Citește și: Irina Columbeanu, declarații emoționante după ce a revenit în România: „Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu”

Irina Columbeanu vrea să dea la Medicină în Elveția

În ceea ce privește planurile pentru viața ei, Irina a dezvăluit într-un interviu că nu intenționează să-și continue studiile universitare în America. În schimb, ea aspiră să studieze medicina în Elveția, dorind să devină neurochirurg. „Vreau să merg la o școală, probabil în Elveția, de medicină. Și da, sunt foarte pasionată de acest subiect și îmi place foarte mult știința”, a spus Irina.

Până atunci, Irina își continuă studiile la Malibu High School și lucrează ca hostess la un restaurant italian, unde își câștigă propriii bani și își susține tatăl financiar. „Îmi place să lucrez și să fac niște bani, pe care îi trimit tatălui meu”, a adăugat ea.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri