Blink Twice European Premiere, Odeon Luxe in Leicester Square, London - 19 Aug 2024
Divertisment

Salma Hayek, la premiera filmului "Blink Twice", în Londra. Profimedia

Seducătoarea Salma Hayek, impecabilă într-o rochie ca turnată, la care a asortat tocuri foarte înalte, la o premieră de film în Londra

Salma Hayek atrage privirile la orice eveniment ar participa. De data aceasta, frumoasa actriță a impresionat audiența pe covorul roșu întins la Londra cu ocazia premierei filmului 'Blink Twice', peliculă ce marchează debutul regizoral al fiicei lui Lenny Kravitz, Zoe.

Salma, în vârstă de 57 de ani, a arătat spectaculos într-o rochie neagră ce i-a subliniat perfect talia. Și-a completat ținuta cu o pereche de sandale argintii cu platformă și tocuri înalte și o geantă asortată. 

Cu părul coafat în bucle discrete și un machiaj care i-a scos în evidență perfect trăsăturile, Hayek a captat atenția tuturor. 

Salma Hayek, imagini inedite filmate la concertul lui Taylor Swift

Apariția actriței din „Frida” vine după ce în urmă cu câteva zile ea s-a relaxat într-o vacanță alături de soțul ei, Francois-Henry Pinault, pe un iaht în Formentera, Spania.

Privirea dragostei. Salma Hayek, 15 ani de la nuntă și poze prețioase din arhiva familiei: "Felul în care se uită la tine"

În 2024, s-au împlinit 15 ani de când Salma Hayek a fost mireasă. Nu a îmbrăcat doar o rochie la evenimentul din Paris, ci două, una mai frumoasă și mai scumpă ca cealaltă. Rochia-vedetă a costat nu mai puțin de 400.000 de dolari. Salma a purtat-o când a spus cel mai important "Da" în fața bărbatului iubit.

"Nu există cuvinte care să exprime binecuvântarea de a-ți găsi sufletul pereche. Pentru toți aceia care l-ați găsit, nu-l luați niciodată ca pe un lucru garantat. Pentru aceia care nu l-ați găsit, nu vă dați bătuți", a scris bruneta în dreptul pozelor, adăugând și că ziua nunții a fost una dintre cele mai frumoase din viața ei.

Etichete: salma hayek

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri