"Il Racconto Dei Racconti" Photocall - The 68th Annual Cannes Film Festival
Divertisment

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Salma Hayek arată ca o puștoaică la vârsta de 57 de ani. Și-a pus costumul de baie și a pozat fără inhibiții

Salma Hayek Pinault și-a etalat silueta senzațională într-un costum de baie verde, arătând incredibil de tânără la vârsta de 57 de ani. Actrița s-a relaxat pe un șezlong plutitor într-o piscină, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

În timp ce se apropie de aniversarea de 58 de ani, care va avea loc pe 2 septembrie, Salma a împărtășit pe Instagram o serie de fotografii uimitoare, subliniind: „Așteptăm august!”. Cu 32,7 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, postarea ei a primit rapid aprecieri și comentarii laudative.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actrița a dezvăluit anterior că se menține în formă prin yoga, cure de sucuri și plimbări zilnice cu câinii săi, pe care îi numește „dresori”.

Citește și: Salma Hayek, imagini inedite filmate la concertul lui Taylor Swift. Fanii au reacționat: „Ai o vârstă, acceptă și mergi mai departe!”

„Credeam că îmbătrânirea înseamnă că nu voi mai lucra. Lucrez. Credeam că îmbătrânirea înseamnă că nu o să mai fiu îndrăgostită. Sunt îndrăgostită”, a declarat actrița anul trecut pentru Glamour.

Fanii au fost uluiți de aspectul ei tineresc, unul dintre ei comentând: „57 de ani și încă una dintre cele mai tari femei de pe Pământ!”. Altul a remarcat: „Ai un aer de sirenă!”

Salma Hayek va fi gazda celei de-a treia gale anuale Caring for Women, pe 9 septembrie, în Manhattan, alături de alte vedete precum Kim Kardashian, Priyanka Chopra Jonas și Matthew McConaughey. Evenimentul, prezentat de Fundația Kering, condusă de soțul ei, CEO-ul Kering François-Henri Pinault, strânge fonduri pentru victimele violenței de gen, reușind să adune 3 milioane de dolari anul trecut.

Citește și: Fotografia care demonstrează că Salma Hayek n-a îmbătrânit deloc. Cum arăta acum 20 de ani, în costum de baie

François-Henri Pinault a declarat recent: „Pentru ca femeile și copiii să-și împlinească potențialul fără frică, este esențial să abordăm violența de la rădăcini, să schimbăm comportamentele și să vindecăm cultura noastră colectivă".

Kering deține mărci de modă de lux precum Gucci și Yves Saint Laurent. Cuplul are o fiică, Valentina Paloma Pinault, de 16 ani, și François-Henri este tatăl a trei copii din relațiile anterioare. 

Salma Hayek va participa și la premiera filmului „Without Blood”, regizat de Angelina Jolie, la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, în perioada 5-15 septembrie. În septembrie, actrița va începe filmările pentru „Sacrifice”, un film regizat de Romain Gavras, în care joacă alături de Chris Evans și Anya Taylor-Joy.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri