salma hayek (11)
Divertisment

Salma Hayek, în costum de baie, la aniversarea a 58 de ani / Foto: Facebook

Salma Hayek, parada costumelor de baie, într-o ședință foto pe iaht, de ziua ei: "Nu sunt poze vechi". Reacția fanilor: "58 e noul 28"

Salma Hayek a făcut din nou senzație pe rețelele sociale. Actrița mexicană a împlinit 58 de ani și a decis să le facă ea un cadou tuturor admiratorilor: un întreg album cu poze în care apare în costum de baie. Înainte ca cineva să spună că imaginile sunt din tinerețe, Salma a notat încă de la început că e ea cea din prezent.

Citește și: Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”

salma hayek in costum de baie (9)
Salma Hayek, în costum de baie, la aniversarea a 58 de ani / Foto: Facebook

"Poze în bikini de ziua mea de naștere. La mulți ani mie, la 58 de ani! P.S.: Niciuna din pozele acestea nu e din trecut", a scris Hayek în dreptul instantaneelor. Iar cuvintele ei nu pot fi contrazise, căci cadrul este același. Vedeta de la Hollywood s-a relaxat într-o vacanță lungă pe iaht, unde toate ținutele de care a avut nevoie au fost chiar costumele de baie. Deși de data aceasta nu a dezvăluit unde se află, luna trecută, bruneta se distra în Ibiza.

Citește și: Salma Hayek, divă pe covorul roșu, femeie obișnuită în viața de zi cu zi. Pozată în ipostaze complet diferite în nici 24 de ore

salma hayek in costum de baie (12)
Salma Hayek, în costum de baie, la aniversarea a 58 de ani / Foto: Facebook

Din două piese, unele viu colorate, altele negre, cu imprimeu sau simple, sau într-unul dintr-o singură bucată, cu spatele gol și decolteu adânc, Salma pare că a adus un întreg butic de costume de baie la ea pe iaht. În toate arată excepțional, mai ales că nu trădează deloc vârsta din buletin, detaliu care i-a uimit și pe fanii ei. A pozat ca un supermodel, ba întinsă pe saltea, ba cu mâinile prin păr, la apus.

salma hayek in costum de baie (3)
Salma Hayek, în costum de baie, la aniversarea a 58 de ani / Foto: Facebook

"Arăți mai bine la 58 de ani decât majoritatea femeilor de 20-30 de ani"; "58? Nu cred asta. E imposibil să arăți așa"; "58 e noul 28 se pare"; "Doamne, arăți atât de tânără" - au fost doar câteva dintre mesajele strânse la pozele actriței.

Deși e într-o super formă fizică, Salma spune că nu-i place să facă sport și că preferă meditația. Mulți nu consideră meditația o terapie pentru a stopa îmbătrânirea, dar Hayek insistă că pentru ea funcționează. Mai mult, a spus că până acum nu a apelat la injecțiile cu Botox pentru a atenua semnele îmbătrânirii chipului.

 

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri