Salma Hayek/ Profimedia
Divertisment

Salma Hayek/ Profimedia

Salma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

Salma Hayek, actrița mexicană în vârstă de 58 de ani, a reușit din nou să atragă atenția fanilor săi printr-o ședință foto provocatoare, realizată pe puntea unui iaht de lux. Într-o postare recentă pe Instagram, unde este urmărită de peste 28 de milioane de fani, Hayek a împărtășit imagini în care își arată silueta impecabilă și picioarele tonifiate, demonstrând că vârsta este doar un număr pentru ea. 

În fotografii, actrița este surprinsă într-o ipostază aparent periculoasă, stând pe bările de metal care îmrejmuiesc puntea iahtului, acesta aflându-se în mișcare. În ciuda condițiilor dificile, cu o briză puternică care îi ridica părul și îi flutura rochia cu imprimeu floral, Salma Hayek pare relaxată. Ea a purtat un costum de baie vișiniu, acoperit parțial de o rochie aurie decorată cu flori în nuanțe de roz, albastru și galben.

Citește și: Salma Hayek, parada costumelor de baie, într-o ședință foto pe iaht, de ziua ei: "Nu sunt poze vechi". Reacția fanilor: "58 e noul 28"

În descrierea postării sale, Salma a împărtășit un mesaj cu fanii ei, încurajându-i să aprecieze frumusețea și binecuvântările naturii: „Nu înceta niciodată să simți binecuvântările în jurul tău, cum ar fi soarele, vântul, apa și focul din interior”

La 58 de ani, Salma Hayek continuă să surprindă prin forma fizică de invidiat și tenul său impecabil, demonstrând că timpul pare să fi stat în loc pentru ea. Actrița a dezvăluit că se menține în formă practicând yoga reparatoare și făcând plimbări zilnice cu câinii săi, pe care îi consideră „dresori” personali.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-un interviu anterior pentru revista Glamour, Hayek a vorbit despre modul în care și-a menținut flexibilitatea și forța de-a lungul anilor, respingând miturile legate de îmbătrânire: „Nu simt că mi-am pierdut agilitatea sau puterea... Încă merg. Șocant, dar sunt încă aici”.

Citește și: Salma Hayek, imagini inedite filmate la concertul lui Taylor Swift. Fanii au reacționat: „Ai o vârstă, acceptă și mergi mai departe!”

Deși mulți ar putea presupune că frumusețea ei este întreținută prin proceduri cosmetice, Hayek a declarat că nu a apelat niciodată la Botox sau filler. În schimb, ea folosește un ingredient natural numit Tepezcohuite, derivat din scoarța unui copac, despre care afirmă că regenerează pielea și este folosit în Mexic pentru tratarea arsurilor.

„Acesta este motivul pentru care nu am nevoie de Botox sau alte proceduri”, a spus ea într-un interviu pentru Elle. 

Salma Hayek este căsătorită din 2009 cu miliardarul francez François-Henri Pinault, în vârstă de 62 de ani. Cuplul are o relație solidă, iar împreună își împart timpul între carierele lor de succes și viața de familie. Pinault este CEO-ul grupului Kering, care deține branduri de lux precum Gucci, Yves Saint Laurent și Balenciaga, iar cei doi formează unul dintre cele mai influente cupluri din industria de modă și divertisment.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri