CANNES: Red Carpet "EMILIA PEREZ" - The 77th International Cannes Film Festival
Divertisment

Salma Hayek. Profimedia

Salma Hayek a făcut senzație la Londra. Actrița din „Frida”, spectaculoasă într-o rochie roșie care i-a îmbrățișat perfect silueta

Salma Hayek a făcut furori la o gală de modă în Londra. Actrița în vârstă de 57 de ani a purtat o spectaculoasă rochie cocktail, într-o nuanță roșu aprins, în timp ce i s-a alăturat soției lui Idris Elba la elegantul eveniment.

În cadrul galei Fashion Trust Arabia au fost celebrați câștigătorii premiilor FTA 2023.

Fashion Trust Arabia oferă sprijin financiar pentru designerii din Orientul Mijlociu și Africa de Nord. În fiecare an, organizația selectează șase designeri pe care îi onorează sprijinindu-i pe mai departe. Creatorii sunt de obicei selectați din șase categorii diferite.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actrița mexicană a arătat incredibil în rochia care i-a îmbrățișat perfect corpul. Salma și-a pus în evidență formele voluptoase în creația rosie, la care a combinat sandale vișinii cu tocuri înalte și o geantă în ton cu ținuta aleasă.

Vedeta din „Frida” și-a prins părul într-un coc înalt, cu două șuvițe mai lungi care i-au încadrat perfect fața. O pereche de cercei cu diamante au subliniat lookul glamour. 

Fotografia care demonstrează că Salma Hayek n-a îmbătrânit deloc. Cum arăta acum 20 de ani, în costum de baie

Ce o ajută pe Salma Hayek să-și păstreze un look tânăr

Anul trecut, Salma a răspuns la zvonurile potrivit cărora ar fi apelat la chirurgia plastică pentru un chip care sfidează vârsta.

În cadrul podcastului lui Kelly Ripa, „Let's Talk Off Camera”, actrița a spus: „Fără Botox!”.

În schimb, ea a vorbit despre dragostea pentru „meditație” și  aparatele de masaj de frecvență înaltă care o ajută să-și mențină aspectul tineresc.

„Pot să meditez ore în șir pentru că nu simt timpul și este atât de distractiv.”

Salma a explicat că nu respectă un protocol exact, atunci când meditează: „De fapt, simt energia. Se mișcă și dansează în interiorul meu, sunt diferite sentimente și senzații.”

Etichete: salma hayek

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri