Celina și soțul ei
Actualitate

Celina și soțul ei / Credit foto: Facebook

Descoperirea neașteptată a unei femei care și-a făcut un test ADN, după zece ani de căsnicie și trei copii: „Oare trebuie să divorțez?”

Determinată de curiozitatea de a ști mai multe detalii despre arborele ei genealogic, o femeie a folosit un test ADN de la 23andMe, iar acest lucru i-a schimbat complet viața. Motivul? A făcut o descoperire neașteptată despre soțul ei, bărbatul alături de care are trei copii.

Celina și Joseph Quinones au avut o relație de scurtă durată, dar s-au îndrăgostit atât de tare încât au decis să se căsătorească după doar patru luni. Ulterior, aceștia au devenit părinții a trei copii. La scurt timp după aceste evenimente, Celina și-a dorit să afle mai multe detalii despre istoria familiei, motiv pentru care și-a făcut un test ADN.

Celina și soțul ei, Joseph

Citește și: Catherine Zeta-Jones, vacanță romantică la schi cu Michael Douglas: “Aș putea lua aurul la Olimpiadă”. Declarația de iubire a actorului

În cadrul podcastului Love Don’t Judge, ea a declarat: „Am început să-mi doresc un test ADN pentru că am vrut să aflu mai multe detalii despre moștenirea mea - fiica mea are pielea foarte închisă la culoare, fiul meu are părul creț, iar copilul mijlociu are pielea deschisă la culoare, astfel că toată lumea mă întreba `Ce sunteți voi?` Nu am știut ce să răspund, cu excepția faptului că sunt americană”.

Fără să stea pe gânduri, Celina și Joseph, care trăiesc în Colorado, Statele Unite ale Americii, au trimis probe pentru testele ADN. Când au primit rezultatele, viața lor a luat o întorsătură neașteptată, întrucât au aflat că sunt verișori.

„Când am realizat că suntem verișori pur și simplu mi s-a întors stomacul pe dos. M-am întrebat: `Oare trebuie să divorțăm? Cum vom mai putea să fim împreună?`”, a mai povestit Celina, care a mărturisit că, în cele din urmă, a decis să-și facă publică povestea pe TikTok, videoclipul strângând milioane de vizualizări.

Evident, fanii s-au împărțit în două tabere: „Este atât de tulburător, de ce te-ai căsători cu vărul tău?”, „Seamănă atât de mult, cum de nu și-au dat seama?”, „Îmi pare rău pentru copii, sper că nu vor fi agresați”, „Mi-ar fi rușine dacă aș fi unul dintre acei copii”, au fost câteva dintre reacțiile lăsate de utilizatorii de internet.

Citește și:Cerere în căsătorie cu final neașteptat. De ce s-a ales un bărbat cu o palmă de la iubită, deși inițial tânăra păruse fericită

@celinaq #CapCut ♬ Whats a soulmate - csbyeol

Ce declarații a făcut fiul adolescent al celor doi soți

Vorbind despre descoperirea șocantă a mamei sale, fiul adolescent al cuplului a spus: „Mă simt puțin ciudat în legătură cu asta, pentru că nu e ceva cu care vrei să te lauzi sau să spui lumii. Dacă ar fi aflat înainte de a se căsători, cred că ar fi fost evident ceva în neregulă cu asta, dar din moment ce au aflat după, eu cred nu este absolut nicio problemă”, a spus tânărul.

Deși amândoi au avut invitați la nuntă, niciuna dintre rude nu a recunoscut pe nimeni. Ulterior, Celina și Joseph au descoperit că bunica lui Joe din partea tatălui fusese adoptată, iar evidențele slabe au dus la pierderea legăturii lor de familie.

Citește și: Rudele unei femei de 81 de ani, care s-a căsătorit cu un tânăr de 35 de ani, au rupt orice legătură cu ea: “N-am auzit nimic de la ei”

Pentru ca nimeni să nu mai treacă printr-o asemenea experiență, cei doi soți și-au lansat o platformă de întâlniri numită Before We Be, care este concepută pentru a ajuta oamenii să evite să înceapă o relație cu cineva de care sunt înrudiți.

Etichete: cuplu , verisori

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri