kate middleton
Divertisment

De la felul in care mananca, la modul in care coboara scarile, protocolul regal este foarte strict si reglementeaza fiecare miscare pe care o fac membrii familiei regale.

Regula pe care Kate Middleton o incalca de aproape un deceniu. Putini au observat acest aspect

De la felul in care mananci, la modul in care coboari scarile, protocolul regal este foarte strict si reglementeaza fiecare miscare pe care o fac membrii familiei regale.

Daca Meghan Markle a ajuns destul de des in atentia presei pentru ca a incalcat unele reguli de protocol, rar se intampla ca ducesa de Cambridge sa fie "mustrata" pentru ca s-a abatut de la acestea.

Considerata un fashion icon, fiecare aparitie a lui Kate Middleton este atent gandita. Sotia Printului William face totul respectand regulile prevazute in protocolul regal, mai putin cand vine vorba de un lucru: unghiile sale.

In conformitate cu protocolul, la evenimentele regale oficiale sunt permise numai unghiile cu aspect natural, iar membrii familiei regale sunt incurajati sa faca acest lucru si la evenimentele neoficiale.

Publicul a fost scandalizat cand Meghan Markle s-a prezentat la British Fashion Awards purtand o oja inchisa la culoare, insa nu este singura care si-a colorat unghiile intr-o nuanta puternica. Kate Middleton o face din 2012. Ducesa a ales, in mai multe randuri, o nuanta inchisa de oja pentru pedichiura.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri