Kate Middleton și printul william
Actualitate

Kate Middleton și printul William, așa cum nu s-au mai lăsat văzuți. / Foto: Profimedia

Kate Middleton, criticată pentru felul în care a anunțat că a terminat chimioterapia: „A făcut totul în stilul Meghan Markle”

Kate Middleton, prințesa de Wales în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit zilele trecute că a încheiat tratamentul de chimioterapie. A făcut anunțul printr-un videoclip inedit, în care apar și William și cei trei copii ai lor, însă unii biografi regali s-au arătat iritați de „cosmetizarea” clipului.

În videoclipul respectiv, Kate Middleton a vorbit despre cele nouă luni de tratament, care au fost dificile pentru ea și pentru familia ei. A precizat, de asemenea, că deja a început să lucreze la câteva proiecte de acasă și că urmează să-și reia angajamentele publice.

Jurnalista Marina Hyde, în schimb, a mărturisit, pentru The Guardian”, că nu înțelege de ce prințesa de Wales a făcut un efort atât de mare pentru a anunța că a terminat chimioterapia. Ba mai mult, ea a subliniat că i se pare că aceasta a simțit să facă pe plac publicului, caracteristică ce îi era specifică lui Meghan Markle, aceasta din urmă fiind criticată de multe ori.

Kate Middleton și printul william
Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

„O femeie care termină chimioterapia se simte obligată să fie filmată într-un lan de grâu pentru a mulțumi publicul. Ce spune asta despre monarhie și despre noi?”, a scris jurnalista.

Citește și: Cum se poartă Kate Middleton și prințul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tăcerea: „Niciodată nu lipsesc!”

Aceleași persoane care nu simpatizează stilul de viață al lui prințului Harry și al lui Meghan Markle nu par să observe că stilul videoclipului lui Kate devine tot mai asemănător cu modul în care Meghan face lucrurile, arătând că influența ei asupra familiei regale continuă să crească”, mai spune Hyde.

Aceiași critici care detestă stilul de viață al lui Harry și al lui Meghan din California, fără încălțăminte, refuză să se uite la stilul videoclipului prinților de Wales și refuză să accepte că Markle și-a lăsat amprenta asupra familiei regale”, a mai scris ea.

Potrivit lui Hyde, deși videoclipul prezintă momente încântătoare, precum acela când prințul George întreabă dacă acea camera înregistrează, videoclipul nu pare să fie o înregistrare clasică, făcută acasă.

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

Jurnalista a subliniat că acel clip a fost realizat de o echipa de specialiști și a implicat o post-producție serioasă, fiind folosite totul felul de filtre, efecte slow-motions și tranziții de la cadre largi la scene granulare care amintesc de filmele vechi.

Kate Middleton şi-a terminat chimioterapia

Luni după-amiază, Catherine, prinţesa de Wales, a anunțat într-un lung mesaj publicat pe reţele de socializare că şi-a terminat şedinţele de chimioterapie.

În acest sfârşit de vară, nu pot să vă spun cât de uşurată sunt că mi-am terminat în sfârşit tratamentul de chimioterapie”, scrie luni Kate Middleton în acest meaj publicat pe reţele de socializare.

Citește și: Gafa făcută de Brigitte Macron în prezența reginei Camilla. Cele două s-au îmbrăcat asortat, în alb din cap până-n picioare, în Franța

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru familia noastră. Viaţa aşa cum o ştii se poate schimba într-o clipă, iar noi a trebuit să găsim un mijloc să navigăm pe aceste ape tumultoase şi drumuri necunoscute”, scrie ea.

În videoclipul făcut public, prințesa de Wales apare în imagini inedite, alături de copii și de prințul William, în timp ce se bucură de timp petrecut în natură. Aceștia râd, aleargă, se urcă peste baloți din baie și se rostogolesc pe nisip.

Citește și: Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Prinţesa de Wales anunţa la 22 martie că suferă de un cancer şi că urma o chimioterapie preventivă.

 

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri