S-au căsătorit după ce și-au pierdut partenerii
Actualitate

S-au căsătorit după ce și-au pierdut partenerii / Credit foto: Captură video TikTok

S-au căsătorit după ce le-au murit partenerii, iar la nuntă au avut parte de o surpriză: „A părut o binecuvântare!” Imagini virale

Există dragoste după suferință, iar acest lucru dovedesc Michelle și Scott Ellermets, a căror poveste de iubire a început la câteva luni după ce amândoi au trecut prin momente dureroase, amândoi pierzându-și partenerii cu care își petrecuseră mai bine de două decenii.

Chelsea Schaefer, care s-a ocupat de imortalizarea momentelor de la nunta cuplului, a făcut public un montaj de la eveniment, iar clipul a adunat aproape patru milioane de vizualizări de pe 14 septembrie, oameni din toate colțurile lumii fiind impresionați de povestea lor de iubire.

@chelseaschaefer24

I will never get over this day 🥹🌈

♬ To Build A Home - The Cinematic Orchestra & Patrick Watson
Film muzical premiat cu patru Oscaruri, inclusiv pentru rolul lui Freddie Mercury. Hai să vezi Bohemian Rapsody, vineri de la 21:45, pe Film Now, în Digi Online!

Michelle, în vârstă de 50 de ani și Scott, în vârstă de 59 de ani, au dezvăluit, în cadrul emisiunii „Good Morning America”, că s-au cunoscut în decembrie 2023, după ce amândoi și-au pierdut soții.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, vacanță romantică la schi cu Michael Douglas: “Aș putea lua aurul la Olimpiadă”. Declarația de iubire a actorului

Michelle a fost căsătorită cu Jonathan pentru mai bine de 23 de ani. Acesta s-a stins în ianuarie 2023, în urma unui infarct. De cealaltă parte, Scott a fost căsătorit cu Lisa timp de 29 de ani, până când aceasta și-a pierdut viața din cauza unei boli, în iunie 2023.

La sfârștiul anului, cei doi au ajuns într-un grup de suport în Washington, acolo unde locuiesc și s-au apropiat.

„Mi-am făcut cont pe Facebook la începutul lunii decembrie și am ajuns pe un site destinat persoanelor văduve. Acolo, am descoperit că cineva din lista de pe Facebook era prieten cu sora mea. S-a întâmplat să fie Michelle”, și-a amintit Scott.

Fără să stea pe gânduri, el i-a trimis un mesaj, iar în scurt timp s-au cunoscut fizic.

„Au avut o conexiune instantanee”, și-a amintit și Michelle, care l-a descris pe Scott ca fiind unul dintre cei mai „blânzi” și „atenți” oameni pe care i-a cunoscut vreodată.

De asemenea, și Scott Ellermets a descris-o pe Michelle Ellermets ca fiind „minunată” și „cea mai grijulie, ajutătoare și atentă” persoană.

Citește și: Secretul relației dintre prințul William și Kate Middleton. Fostă jurnalistă: „I-a oferit tot ce nu au avut Charles și Diana”

„La început am fost doar prieteni, însă apoi relația noastră s-a dezvoltat”, a mai mărturisit Michelle.

În cele din urmă, după ce au descoperit că au foarte multe lucruri în comun, aceștia, care sunt și părinți și bunici, au decis să se căsătorească.

„La vârsta noastră, nu ne dorim să ne irosim timpul. Nu poți să iei nimic de-a gata”, a mărturisit Michelle.

Astfel, cei doi au ales să-și unească destinele la malul mării, pe o plajă. Deși la un moment dat a început ploaia, ceremonia s-a încheiat cu un curcubeu dublu, ceea ce i-a făcut să se gândească la faptul că sunt binecuvântați.

„Acel curcubeu a fost precum cireașa de pe tort și a părut cu adevărat o binecuvântare de la Dumnezeu”, a spus Scott.

Evident, imaginile inedite au ajuns pe rețelele sociale, impresionând oameni din toate colțurile lumii.

 

Etichete: nunta , iubire , cuplu , curcubeu

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri