Momente din videoclipul în care Kate Middleton anunță că şi-a terminat chimioterapia/ Profimedia
Actualitate

Momente din videoclipul în care Kate Middleton anunță că şi-a terminat chimioterapia/ Profimedia

Ce declarații a făcut William după ce Kate Middleton a anunțat încheierea ședințelor de chimioterapie. Prințul de Wales a fost rezervat

La scurt timp după ce Kate Middleton a anunțat sfârșitul tratamentului de chimioterapie, soțul ei, William, a făcut declarații neașteptate. Prințul de Wales a afirmat că aceasta este o „veste bună”, însă a adăugat că prințesa de Wales mai are un drum lung de parcurs.

Citește și: Cum se poartă Kate Middleton și prințul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tăcerea: „Niciodată nu lipsesc!”

El a făcut comentariul în timpul primei sale apariții publice de când soția sa a făcut public un videoclip emoționant, prin care a anunțat sfârșitul chimioterapiei, tratament pe care l-a urmat timp de șase luni după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Kate Middleton și printul william
Kate Middleton și printul William, așa cum nu s-au mai lăsat văzuți. / Foto: Profimedia
Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Prințul de Wales a călătorit la Llanelli, Carmarthenshire, marți, la o zi după ce Catherine a publicat un clip în care spunea că a terminat tratamentul de chimioterapie și că acum se concentrează pe menținerea stării de sănătate.

Vorbind cu jurnaliștii despre faptul că soția sa a încheiat chimioterapia, prințul William a fost mai rezervat, spunând: „Este o veste bună, dar mai este încă un drum lung de parcurs”.

Momente din videoclipul în care Kate Middleton anunță că şi-a terminat chimioterapia/ Profimedia
Momente din videoclipul în care Kate Middleton anunță că şi-a terminat chimioterapia/ Profimedia

Prințul William a fost întâmpinat de numeroase persoane în fața școlii, care i-au transmis gânduri bune pentru Kate. De asemenea, el a primit și o scrisoare care îi era adresată prințesei de Wales.

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

Kate Middleton şi-a terminat chimioterapia

Luni după-amiază, Catherine, prinţesa de Wales, a anunțat într-un lung mesaj publicat pe reţele de socializare că şi-a terminat şedinţele de chimioterapie.

În acest sfârşit de vară, nu pot să vă spun cât de uşurată sunt că mi-am terminat în sfârşit tratamentul de chimioterapie”, scrie luni Kate Middleton în acest meaj publicat pe reţele de socializare.

Citește și: Gafa făcută de Brigitte Macron în prezența reginei Camilla. Cele două s-au îmbrăcat asortat, în alb din cap până-n picioare, în Franța

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru familia noastră. Viaţa aşa cum o ştii se poate schimba într-o clipă, iar noi a trebuit să găsim un mijloc să navigăm pe aceste ape tumultoase şi drumuri necunoscute”, scrie ea.

În videoclipul făcut public, prințesa de Wales apare în imagini inedite, alături de copii și de prințul William, în timp ce se bucură de timp petrecut în natură. Aceștia râd, aleargă, se urcă peste baloți din baie și se rostogolesc pe nisip.

Citește și: Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Prinţesa de Wales anunţa la 22 martie că suferă de un cancer şi că urma o chimioterapie preventivă.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri