Copiii prințului William și ai lui Kate Middleton, la parada Trooping the Colour
Actualitate

Copiii prințului William și ai lui Kate Middleton, la parada Trooping the Colour / Profimedia Images

Regula controversată impusă de Kate Middleton și prințul William copiilor lor. Puștii nu au voie să stea cu ei la masă

Ca membri ai familiei regale britanice, prințul William și Kate Middleton sunt cunoscuți pentru menținerea unor reguli stricte în educația copiilor lor. Recent, a fost dezvăluită o regulă surprinzătoare pe care cuplul regal o aplică în timpul meselor oficiale: cei trei copii ai lor, prințul George (10 ani), prințesa Charlotte (8 ani) și prințul Louis (5 ani), nu au voie să mănânce împreună cu părinții lor.

Conform fostului bucătar regal, Darren McGrady, copiii sunt obligați să mănânce separat până în momentul în care își însușesc arta conversației politicoase. McGrady, care a lucrat timp de 15 ani pentru familia regală, inclusiv pentru Regina Elisabeta a II-a și prințesa Diana, a explicat că micii prinți și prințese iau masa într-o „creșă” special amenajată, până când sunt suficient de maturi pentru a se comporta adecvat în cadrul discuțiilor la masă.

Citește și: Kate Middleton a trasat "reguli de viață" în primii ei ani în familia regală. Ce va rămâne mereu pe primul loc pentru ea

„Copiii nu se alătură adulților la masă până când nu sunt învățați să poarte o conversație politicoasă și corespunzătoare”, a spus McGrady într-un interviu pentru Harper's Bazaar. Această tradiție este o reflecție a importanței etichetei și manierei în cadrul familiei regale britanice.

Regulile stricte nu se opresc aici. William și Kate sunt foarte atenți la modul în care copiii lor se comportă, nu doar în cadrul meselor oficiale, ci și în viața de zi cu zi. O sursă apropiată cuplului a dezvăluit recent pentru The Sun că în casa lor există o politică fermă împotriva țipetelor. Orice indiciu de strigăt între copii este imediat gestionat printr-o metodă calmă și controlată.

Citește și: Lista de reguli pe care familia regală trebuie să le urmeze. Protocolul este unul foarte strict

În loc să impună pedepse stricte, cum ar fi trimiterea copiilor în camerele lor, cuplul regal folosește o „canapea de discuție”. Aici, copilul care a greșit este separat de conflict și i se explică situația, într-o manieră calmă, fie de William, fie de Kate.

„Nu există strigăte, iar totul este rezolvat cu calm și răbdare”, a declarat sursa.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri