Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia

Problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi început din luna de miere. Un apropiat al acestora a dezvăluit totul

Problemele din căsnicia lui Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi început încă din luna lor de miere, la Lacul Como, la doar câteva zile după ce s-au căsătorit în vara anului 2022. Potrivit unei surse apropiate cuplului, tensiunile dintre cei doi au fost evidente de la început, Ben fiind nemulțumit de atenția mediatică intensă care a înconjurat noua lor uniune.

Sursa a declarat pentru PageSix că, în momentele în care nu erau în fața camerelor, cei doi abia își vorbeau, deși se aflau într-unul dintre cele mai fericite momente din viața lor. Se pare că Ben Affleck, care a avut în trecut probleme cu alcoolul, a început să își dorească mai multă intimitate și nu a mai suportat nivelul de celebritate și agitație din jurul lui Jennifer Lopez.

Citește și: Jennifer Lopez, colecție de 6 inele de logodnă de la 5 bărbați. Cât valorează dovezile de iubire ale foștilor parteneri

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

„Nu voia anturajul și toată drama care venea cu asta în casa lui”, a explicat sursa. În timp ce reprezentanții lui Jennifer Lopez și cei ai lui Ben Affleck au refuzat să comenteze aceste afirmații.

Tensiunile dintre cei doi au continuat să crească, iar Ben a fost văzut recent supărat, la scurt timp după ce Jennifer Lopez a cerut divorțul. Actorul a fost surprins la noul său conac de 20 de milioane de dolari din Los Angeles, în compania fiului său Samuel, în vârstă de 12 ani, și a fiicei sale Fin, de 16 ani. Aceasta a fost una dintre primele sale apariții publice după ce JLo a depus actele de divorț, pe 26 aprilie 2024, după luni de speculații privind o posibilă separare.

Cuplul, care nu a semnat un acord prenupțial înainte de căsătorie, și-a încercat norocul de a-și vinde proprietatea din Beverly Hills, achiziționată cu 60 de milioane de dolari, însă nu au găsit cumpărători imediat. Această casă fusese un simbol al noului lor început, dar problemele din relația lor au dus la decizia de a o lista pentru vânzare.

Citește și: Răsturnare de situație după divorțul lui J.Lo și Ben Affleck. Fosta soție a actorului s-a despărțit de iubit: „Nu a fost alegerea ei!”

Istoria tumultuoasă a relației dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck datează încă din 2002, când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei „Gigli” și s-au logodit rapid. Totuși, s-au despărțit în 2004, chiar înainte de a se căsători. Ambii au continuat cu viețile lor, căsătorindu-se cu alte persoane, dar s-au reîntâlnit în 2021 și s-au căsătorit în Las Vegas, în iulie 2022. 

Ben Affleck a vorbit anterior despre dorința sa de a păstra relația lor „privată”, însă expunerea publică constantă și nivelul de celebritate al lui Jennifer Lopez au creat tensiuni. În documentarul lui JLo, „The Greatest Love Story Never Told”, Ben a mărturisit că a fost surprins să descopere că muzicienii ei se inspirau din scrisorile de dragoste pe care i le scrisese pentru următorul ei album.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri