inel de logodna jennifer lopez, ben affleck (1)
Divertisment

Al doilea inel de logodnă primit de Jennifer Lopez de la Ben Affleck / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, colecție de 6 inele de logodnă de la 5 bărbați. Cât valorează dovezile de iubire ale foștilor parteneri

Jennifer Lopez tocmai își încheie cea de-a patra căsnicie. Artista în vârstă de 55 de ani a depus actele de divorț de Ben Affleck chiar în ziua în care s-au împlinit doi ani de la nunta lor. De-a lungul timpului, J.Lo a fost cerută în căsătorie de șase ori, așa că are o adevărată colecție de inele de logodnă.

Numai de la Ben Affleck, Jennifer Lopez a primit două inele de logodnă, cel pe care l-a purtat cu mândrie până mai ieri costând 5.6 milioane de dolari.

În jur de 17 milioane de dolari valorează cele șase inele pe care Lopez le are de la cei cinci bărbați care au fost îndrăgostiți nebunește de ea.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Citește și: Prietenii lui Jennifer Lopez, obosiți de „haosul” din viața ei amoroasă. Ce ar fi sfătuit-o când au aflat de divorțul de Affleck

Jennifer Lopez are șase inele de logodnă în valoare de 17 milioane de dolari. De la cine le-a primit 

Ojani Noa: 130.000 de dolari

Ojani Noa și Jennifer Lopez
Ojani Noa și Jennifer Lopez, 1997 / Foto: Profimedia

Cântăreața are o colecție impresionantă de bijuterii, dar inelele de logodnă sunt perla coroanei. Primul este de acum 27 de ani, de la Ojani Noa, un inel de aur cu un diamant de 3,5 carate, care a costat 130.000 de dolari. Jennifer și tânărul care lucra ca model și ospătar au fost căsătoriți doar 11 luni. În ianuarie 1998 au divorțat. Inelul de la Ojani este cel mai "ieftin" dintre toate pe care diva le-a primit de-a lungul anilor.

Cris Judd: 200.000 de dolari

inel de logodna jennifer lopez, cris judd
Inelul de logodnă primit de Jennifer Lopez de la Cris Judd / Foto: Getty Images

În 2001, Lopez a ajuns la altar cu dansatorul Cris Judd, pe care l-a cunoscut la filmările clipului pentru piesa "Love Don't Cost a Thing". În cazul lor, dragostea a costat ceva, cam 200.000 de dolari, prețul pe care Judd l-a plătit pentru diamantul montat pe un inel de platină, cu care a pecetluit iubirea lui pentru Jen. Și acest mariaj a fost de scurtă durată. Doar 9 luni au rezistat împreună.

Ben Affleck: 2,6 milioane de dolari

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la prima lor relație / Foto: Getty Images

Ben Affleck a ridicat ștacheta în 2002, când a cerut-o de soție pe Jennifer Lopez o bijuterie de 2,6 milioane de dolari, cu un diamant roz, flancat de alte două diamante mai mici, puse pe un inel de platină.

Un expert citat de Daily Mail a spus: "Este un inel emblematic, evaluat la aproximativ 2,6 milioane de dolari. Este unul dintre cele mai faimoase inele de logodnă cu diamant colorat".

În ianuarie 2004, cei doi au pus capăt logodnei și fiecare a intrat rapid în cele mai lungi căsnicii ale lor, cu persoanele cu care au și făcut copii, Lopez cu Marc Anthony, Affleck cu Jennifer Garner.

Marc Anthony: 6,5 milioane de dolari

Jennifer Lopez și Marc Anthony
Jennifer Lopez și Marc Anthony, 2006 / Foto: Getty Images

Dovada iubirii lui Marc Anthony pentru Jennifer Lopez a avut cel mai mare preț dintre toate. Trei diamante împodobesc un inel din platină, piesa centrală fiind un diamant albastru de 8.5 carate. Prețul: unul astronomic, 6,5 milioane de dolari.

În 2021, Lopez spunea că acest inel este bijuteria cea mai de preț din colecția ei. 

Marc și Jennifer s-au cunoscut în 1998, dar atunci au dezvoltat o prietenie, care mai târziu s-a transformat în ceva mai mult. În 2004 s-au căsătorit într-o ceremonie privată, la scurt timp după ce logodna ei cu Affleck s-a rupt. În 2008, cei doi au devenit părinții gemenilor Max și Emme. S-au despărțit în 2011, dar divorțul s-a finalizat în 2014.

Citește și: Salma Hayek, imagini de la nunta lui Marc Anthony cu Nadia Ferreira. Fanii, reacții dure din cauza diferenței de vârstă dintre miri

Alex Rodriguez: 2 milioane de dolari

logodna jennifer lopez, alex rodriguez
Inelul de logodnă primit de Jennifer Lopez de la Alex Rodriguez/ Foto: Profimedia

A urmat Alex Rodriguez. Fostul jucător de baseball a cerut-o în căsătorie pe J.Lo în 2019, după doi ani de relație. Inelul de logodnă cu diamant de 15 carate l-a costat 2 milioane de dolari. Rodriguez povestea că a plănuit șase luni cererea în căsătorie, iar cu trei zile înainte a repetat și s-a asigurat că va adresa marea întrebare la momentul perfect, pe plajă, la apus.

"În prima zi, soarele a apus la 18:27, apoi la 18:29, iar a treia zi ploua. Așa că am decis să o fac la 18:29. Și a funcționat perfect", povestea el în emisiunea lui Jimmy Fallon.

Perechea nu a mai ajuns la altar și s-a despărțit în 2021.

Citește și: I-a luat cadoul înapoi? Alex Rodriguez s-a pozat lângă mașina pe care i-o dăduse lui Jennifer Lopez de ziua ei

Ben Affleck: 5,6 milioane de dolari

Jennifer Lopez
Al doilea inel de logodnă primit de Jennifer Lopez de la Ben Affleck / Foto: Profimedia

A doua cerere în căsătorie de la Ben Affleck a venit în aprilie 2022. De data aceasta i-a oferit iubitei sale un diamant verde de 8.5 carate, rar, care a costat 5,6 milioane de dolari. Verdele este culoarea norocoasă a lui J.Lo. Câteva luni mai târziu, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, pentru ca după o lună să facă nuntă mare în prezența a sute de invitați.

În 20 august 2024, chiar în ziua în care se împlineau doi ani de la nuntă, Jennifer Lopez a depus actele de divorț în care spune că despărțirea de Ben Affleck s-a produs în 26 aprilie.

Citește și: Cum au reacționat copiii lui Jennifer Lopez și ai lui Ben Affleck când au aflat de divorț. Aceștia erau foarte apropiați

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri