jennifer garner si john miller, mai 2021
Divertisment

Jennifer Garner și John Miller și-au reluat relația, în mare secret, în mai 2021. / Foto: Profimedia

Răsturnare de situație după divorțul lui J.Lo și Ben Affleck. Fosta soție a actorului s-a despărțit de iubit: „Nu a fost alegerea ei!”

Răsturnare de situație la o zi de când Jennifer Lopez a depus actele de divorț de Ben Affleck. Fosta soție a actorului, Jennifer Garner, cu care a fost fotografiat în repetate rânduri în ultimele luni, s-a despărțit de iubitul ei, John Miller.

Jen a avut atât de multe pe cap în ultima perioadă, din cauza lui Ben, încât a fost prea mult de suportat”, a dezvăluit o sursă pentru Life & Style, potrivit In Touch Weekly.

Jennifer Garner și John Miller
Jennifer Garner și John Miller/ Profimedia

Citește și: Jennifer Garner, despre renumele de „fata cuminte și drăguță” a Hollywoodului: "Pot fi și taciturnă"

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

„Ea și John au decis să meargă pe drumuri separate. Nu a fost alegerea ei”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

În ultimele luni, din cauza problemelor din căsnicia cu Jennifer Lopez, Ben Affleck și-a găsit un sprijin de nădejde în fosta soție, Jennifer Ganer, în vârstă de 52 de ani. Ba mai mult, Ben și Jennifer Garner au fost văzuți sosind împreună în Los Angeles chiar marți, 20 august, după ce au călătorit în Connecticut pentru a o duce pe fiica lor, Violet, la Universitatea Yale.

Jennifer Garner și Ben Affleck

Citește și: Ce spun apropiații despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Jennifer Garner se declară fericită pentru fostul soț

Ieșirea lor a avut loc cu doar câteva ore înainte ca Jennifer Lopez să depună cererea de divorț de Ben, după doi ani de căsnicie. Ea a depus documentele la Curtea Superioară din Los Angeles, chiar în ziua în care ar fi trebuit să celebreze a doua aniversare a nunții lor din Georgia, care a avut loc chiar pe proprietatea lui. În cerere, Jennifer Lopez a menționat ca dată a separării lor 26 aprilie 2024 și a depus actele fără un avocat.

Jennifer Garner și John Miller erau împreună de peste cinci ani 

În 2018, Jennifer Garner a început o relație cu John Miller. Ambii veneau după divorțuri dureroase și se ocupau mai mult de creșterea copiilor lor, lucruri pe care le-au avut în comun încă din prima clipă. Relația lor s-a clădit frumos, în mare parte în intimitate, fără a da explicații presei legat de cuplul lor.

Jennifer Garner s-a întors la un fost iubit

Jennifer Garner și John Miller

Citește și: Jennifer Garner, despre relația dintre Ben Affleck și Jlo. Actriţa are o singură dorință în ceea ce privește noua idilă a fostului soţ

Jen chiar credea că a întâlnit partenerul perfect, cel alături de care să formeze o familie adevărată, dar nu se grăbea să se mărite din nou. Sursele din apropierea cuplului spuneau că John este cel dornic să-i pună verigheta pe deget, dar în august 2020, cei doi au decis să se despartă în termeni amicali.

În 2021, însă, după ce Ben Affleck a început relația cu Lopez,  Jen și John și-au mai dat o șansă departe de ochii curioșilor, fotoreporterii reușind să-i surprindă împreună în câteva imagini, în Manhattan, relaxați și simțindu-se în largul lor unul în prezența celuilalt, în august 2021. 

Citește și: Ben Affleck face noi declaratii emotionante despre Jennifer Garner: “Sunt norocos ca ea e mama copiilor mei”

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri