Jennifer Lopez
Actualitate

Jennifer Lopez la Globurile de Aur 2024 / Foto: Profimedia

Prietenii lui Jennifer Lopez, obosiți de „haosul” din viața ei amoroasă. Ce ar fi sfătuit-o când au aflat de divorțul de Affleck

Ies la iveală noi detalii despre decizia lui Jennifer Lopez de a pune capăt mariajului cu Ben Affleck. Potrivit unor surse, prietenii artistei ar fi intervenit și i-ar fi sugerat acesteia să-și ia timp pentru ea și să se gândească la ce-și dorește de la viață după ce a pus capăt celui de-al patrulea mariaj.

Surse apropiate vedetei de la Hollywood au dezvăluit pentru Daily Mail că prietenii artistei s-au săturat de viața ei amoroasă care este haotică.

Citește și: Apropiații lui Jennifer Lopez nu au cuvinte de laudă despre soțul ei: "Nimeni, cu excepția mamei ei, nu-l place pe Ben Affleck"

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

„După patru căsnicii eșuate, prietenii ei simt că ar trebui să se concentreze asupra ei însăși, în loc să se preocupe de ceea ce alții vor ca ea să fie și să descopere, în sfârșit, cine este și ce își dorește de la viitor”, a dezvăluit sursa respectivă.

Lopez, în vârstă de 55 de ani, a depus actele de divorț marți, chiar în ziua în care ea și Affleck ar fi trebuit să celebreze a doua aniversare a nunții impresionante din Georgia. Ea a menționat data separării ca fiind 26 aprilie 2024.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck / Getty Images

Citește și: J.Lo, 5 ore petrecute în casa închiriată a lui Ben Affleck, deși zvonurile despre divorț se amplifică. Și-au petrecut vara separat

Totodată, sursa respectivă a continuat șirul dezvăluirilor privind problemele dintre cei doi: „Jennifer a spus că s-a săturat să fie umilită de Ben și a așteptat să vină ziua aniversării căsniciei ca să se răzbune. Dar nu s-a răzbunat. El a încheiat de mult relația asta și ea știe asta. El i-a permis să facă asta ca să nu pară rea”.

Jennifer Lopez a depus actele de divorț de Ben Affleck

Ben Affleck şi Jennifer Lopez au intentat divorţ, după doi ani de căsnicie. Potrivit revistei Variety, Lopez a depus marţi cererea la tribunalul superior din comitatul Los Angeles. Data oficială a separării este menţionată ca fiind 26 aprilie.

Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas în iulie 2022, după ce şi-au reluat relaţia de acum două decenii. Lopez, în vârstă de 55 de ani, şi Affleck, în vârstă de 52 de ani, au început o relaţie la începutul anilor 2000, pe care tabloidele au numit-o la acea vreme „Bennifer”.

Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Şi se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris Lopez anunţând prima lor nuntă, rapidă, în Las Vegas, în iulie, şi semnând ca Jennifer Lynn Affleck.

După nunta din Las Vegas, cei doi s-au căsătorit din nou în cadrul unei ceremonii fastuoase în Georgia la 20 august 2022 - exact acum doi ani.

Citește și: Ben Affleck, gestul care arată că divorțul de Jennifer Lopez e iminent. Un apropiat a rupt tăcerea: „A fost insulta finală!”

Dizolvarea căsătoriei lor a urmat unor relatări conform cărora cei doi trăiau separat. Cei doi şi-au vândut casa din Beverly Hills şi, în mai, Lopez a anunţat pe site-ul său că este „îndurerată şi devastată” de anularea turneului său de vară „This Is Me ... Live”.

„Vă rog să ştiţi că nu aş face asta dacă nu aş simţi că este absolut necesar”, a spus ea, promiţându-le fanilor că vor fi „împreună din nou”.

Turneul urma să fie primul după cinci ani, după primul său album solo din ultimul deceniu, „This Is Me ... Now”.

Când s-au cunoscut Jennifer Lopez și Ben Affleck

Lopez şi Affleck s-au întâlnit pentru prima dată în 2001, pe platoul de filmare al filmului „Gigli”, în care jucau roluri de infractori. Prietenia lor din viaţa reală s-a transformat în cele din urmă într-o relaţie care a provocat o frenezie mediatică, paparazzi numindu-i pe cei doi „Bennifer”.

În noiembrie 2002 erau logodiţi, dar relaţia lor s-a stins la fel de repede cum a început. Nunta lor din septembrie 2003 a fost amânată şi apoi cuplul s-a despărţit oficial patru luni mai târziu.

Citește și: Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Ambele vedete au trecut la alte relaţii, Lopez căsătorindu-se cu cântăreţul Marc Anthony în 2004, iar Affleck cu actriţa Jennifer Garner în 2005.

Lopez s-a despărţit de Anthony în 2011, în timp ce Affleck şi Garner şi-au anunţat despărţirea în 2015.

În aprilie 2021, echipa Bennifer s-a bucurat când cei doi au fost văzuţi ieşind împreună în Los Angeles. Ei s-au logodit un an mai târziu.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri