Mădălina Ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea, apariție de divă în Taormina. Rochia plină de paiete, cu decolteu și crăpată pe picior i-a venit perfect

După ce a fost premiată în Ischia și Florența, Mădălina Ghenea a ajuns în Taormina, în timpul festivalului de film, pentru a ridica un nou trofeu, de data aceasta cel primit din partea Nations Award. Românca a făcut furori printre cei din sală când a urcat pe scenă să-și ridice placheta.

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că Mădălina Ghenea e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. De câțiva ani, aceasta a început să se apropie tot mai tare de lumea actoriei, motiv pentru care a început să capete vizibilitate ca actriță și la evenimentele de profil.

Citește și: Are sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea / Foto: Profimedia

Îmbrăcată într-o rochie plină de paiete, cu decolteu generos și crăpătură pe picior, șatena s-a arătat fericită de recunoașterea primită. La sfârșitul evenimentului a fost asaltată cu cereri de poze și, răbdătoare, a stat să le răspundă tuturor.

La Festivalul de Film de la Taormina a fost prezentă și premiată și Sharon Stone. De asemenea, oaspete de onoare la Nations Award a fost Kevin Spacey. Cu actorul a și stat la masă Mădălina Ghenea la una din cinele dată în zilele de gală. Cei doi s-au salutat, au stat de vorbă și au pozat în fața fotografilor.

Citește și: Mădălina Ghenea, tratată ca o regină. S-a pozat la bordul unui elicopter, într-o rochie crăpată până la coapsă: “Supermodelul suprem”

Recent, Mădălina a arătat câteva imagini din copilărie, când de abia intra în anii adolescenței și pornea pe drumul modelingului. Astfel, a vrut să le închidă gura celor care spun că și-a făcut operații estetice la față.

Cu ceva timp în urmă, Ghenea transmitea: „Am început moda la 14 ani, m-au machiat câteodată groaznic ajungând să îmi schimbe înfăţişarea. Am recunoscut în toate interviurile că nu mă consider o frumuseţe, la 14 ani când am început moda nu ştiam să mă machiez, sau să mă aranjez, în timp am învăţat mici trucuri dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-am tăiat niciodată faţa. Voi cum arătaţi la 14 ani?”.

Citește și: Mădălina Ghenea, replică acidă după ce un fan “a înțepat-o”: “L-ai lăsat pe Dimitrov, amu’ ăsta câștigă US Open”

 

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri