Mădălina Ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea, ședință foto plină de senzualitate, de ziua ei. Într-o rochie lipită de piele, a cucerit din mișcări și priviri

Mădălina Ghenea a împlinit 37 de ani și a sărbătorit în compania celor mai dragi persoane, fiica, mama și prietenii apropiați. A fost în centrul atenției, așa cum orice sărbătorită merită, bucuroasă de mesajele frumoase primite, de cadouri și flori. Și ea, la rândul ei, le-a făcut un cadou admiratorilor: câteva imagini de la o ședință foto în care s-a arătat plină de senzualitate. 

"La mulți ani mie! La mulți ani, Madmad! Vă mulțumesc pentru toate urările", a scris actrița în descrierea pozelor. Îmbrăcată într-o rochie maro metalizat, decupată până la coapsă și lipită de piele, Mădălina și-a etalat puterea de seducție și magnetismul din privire.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea / Foto: Instagram Mădălina Ghenea / vicoolyasaida

Citește și: Mădălina Ghenea, doar în costum de baie la bordul unui avion privat, pregătită de vară. “Pilotul se va prăbuși”, i-au scris fanii

Imaginile au fost primite cu entuziasm de urmăritori și de prieteni, care au inundat rubrica de comentarii cu laude și mesaje de la mulți ani. Inclusiv Maye, mama lui Elon Musk, i-a scris la mulți ani româncei.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea / Foto: Instagram Mădălina Ghenea / vicoolyasaida

În pozele făcute de o fotografă din Ucraina, cu care colaborează de ceva timp, Ghenea și-a arătat silueta ca trasă prin inel și formele voluptoase. Superbă, înaltă și cuceritoare, Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Citește și: Mădălina Ghenea, vedetă în prezentarea de modă a fostului ei logodnic, Philipp Plein. Apropieri acum, iubire de 38 de zile în 2016

Mădălina Ghenea e mama unei fetițe de 7 ani 

În primăvară, Mădălina Ghenea a organizat o petrecere de vis pentru fiica ei. Charlotte a împlinit 7 ani și a fost răsfățată ca o prințesă. Un tort spectaculos, un decor în mov, bleu și roz, zeci de baloane, jocuri și joacă cu mulți copii, de toate a avut parte puștoaica.

madalina ghenea petrecere pentru fiica ei (5)
Mădălina Ghenea i-a organizat o petrecere de prințesă fiicei sale. / Foto: Instagram

Charlotte are un păr lung și cârlionțat, ca de prințesă, vorbește în italiană, română și engleză și este bucuria supremă a mamei ei. Tatăl ei nu a fost prezent, dar nici nu este de mirare, întrucât Matei Stratan spunea cu câteva luni în urmă că e gata să apeleze la justiție să-și aducă fiica în țară. Mădălina nu și-a dat încă acordul pentru ca Charlotte să plece din Italia și să ajungă în vizită și la familia din România.

Stratan a tot amânat să ia o decizie extremă, dar nu a reușit să ajungă la o înțelege amiabilă cu Mădălina, așa că nu exclude să o dea în judecată pentru a obține dreptul de a-și lua fiica în vizită în România.

Citește și: Are sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

 

Etichete: madalina ghenea

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri