Mădălina Ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Mădălina Ghenea, la fel de senzuală și pe covorul roșu, și la petreceri cu prietenii. Din "zeiță" și "regină" nu au scos-o fanii

În ultima perioadă, Mădălina Ghenea a făcut turul Italiei, la evenimente în cadrul cărora a fost premiată. A ajuns în Ischia, Florența și Taormina, dar și-a făcut timp și pentru a se distra cu prietenii.

Cele mai recente imagini postate de model o arată într-o superbă rochie neagră din dantelă, perfectă pentru o petrecere pe nisip. Înainte de a se distra până târziu în noapte, la un restaurant de pe plajă, Mădălina a pozat în ținuta ei semitransparentă, generos decoltată și crăpată pe picior. Are o siluetă la care multe femei doar aspiră, așa că orice pune pe ea, i se potrivește perfect.

Citește și: Mădălina Ghenea, tratată ca o regină. S-a pozat la bordul unui elicopter, într-o rochie crăpată până la coapsă: “Supermodelul suprem”

madalina ghenea (4)
Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

Înainte de a pleca din Taormina, Ghenea a făcut o ședință foto în care a mizat pe factorul senzualitate. Rochia a inspirat-o și ajutat-o să exprime ceea ce-și dorea: seducție și eleganță, putere și încredere. Iar admiratorii au fost cuceriți.

"Magnifică"; "Regină"; "Regina inimii"; "Zeiță"; "Ținuta e minunată, iar pozele sunt incredibile"; "Cea mai frumoasă"; "Trebuie să descopăr dacă tu chiar exiști", au fost comentariile strecurate printre cele peste 20.000 de like-uri.

Mădălina Ghenea e mama unei fetițe de 7 ani 

În primăvară, Mădălina Ghenea a organizat o petrecere de vis pentru fiica ei. Charlotte a împlinit 7 ani și a fost răsfățată ca o prințesă. Un tort spectaculos, un decor în mov, bleu și roz, zeci de baloane, jocuri și joacă cu mulți copii, de toate a avut parte puștoaica.

madalina ghenea petrecere pentru fiica ei (5)
Mădălina Ghenea i-a organizat o petrecere de prințesă fiicei sale. / Foto: Instagram

Charlotte are un păr lung și cârlionțat, ca de prințesă, vorbește în italiană, română și engleză și este bucuria supremă a mamei ei. Tatăl ei nu a fost prezent, dar nici nu este de mirare, întrucât Matei Stratan spunea cu câteva luni în urmă că e gata să apeleze la justiție să-și aducă fiica în țară. Mădălina nu și-a dat încă acordul pentru ca Charlotte să plece din Italia și să ajungă în vizită și la familia din România.

Stratan a tot amânat să ia o decizie extremă, dar nu a reușit să ajungă la o înțelege amiabilă cu Mădălina, așa că nu exclude să o dea în judecată pentru a obține dreptul de a-și lua fiica în vizită în România.

Citește și: Mădălina Ghenea, vedetă în prezentarea de modă a fostului ei logodnic, Philipp Plein. Apropieri acum, iubire de 38 de zile în 2016

Mădălina Ghenea e singură după ce s-a despărțit acum câteva luni de Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov
Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Foto: Profimedia

Ultima relație a Mădălinei Ghenea a fost cea cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov. După jumătate de an de iubire, cei doi au luat-o pe drumuri separate, încă din toamna lui 2023.

În trecut, Mădălina Ghenea a avut şi alţi iubiţi celebri - actorii Gerard Butler şi Leonardo Di Caprio, dar şi fotbalistul italian Nicolo Zaniolo. Şi Dimitrov este văzut drept cuceritorul număr unu din tenisul mondial. De-a lungul timpului, a avut relaţii cu Maria Sharapova sau Serena Williams.

Citește și: Mădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: “O să vă tragă la şale”

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri