Sharon Stone
Divertisment

Sharon Stone, superbă la o gală caritabilă ținută la Cannes / Foto: Getty Images

Sharon Stone, un spectacol vizual la 66 de ani. Într-o rochie ca turnată, fără bretele, și-a arătat atitudinea și puterea de seducție

Dacă zilele trecute a strălucit la Festivalul de Film de la Taormina, Sharon Stone a continuat seria aparițiilor spectaculoase, de data aceasta la Cannes. Actrița de 66 de ani a fost invitată la o gală caritabilă și a fost radioasă pe covorul roșu.

Sharon Stone nu și-a pierdut deloc din strălucire. Chiar dacă nu a mai jucat într-un film de ani buni, actrița rămâne în atenția fanilor ei. Diva de la Hollywood a făcut spectacol din simpla ei prezență pe covorul roșu al galei Knights of Charity, ținută la Cannes. Într-o rochie albastru pal, fără bretele, cu aplicații turcoaz, Stone și-a pus la înaintare atitudinea care a consacrat-o. Indiferent de numărul scris în buletin, ea nu-și pierde senzualitatea și puterea de seducție. 

Citește și: Sharon Stone, despre momentul când a fost la un pas de moarte, în urmă cu 22 de ani: „Am fost rănită, nu le-a păsat de mine!”

Sharon Stone
Sharon Stone, superbă la o gală caritabilă ținută la Cannes / Foto: Getty Images

Aceasta a pozat în grădină, cu o mână în șold, ochelari de soare la ochi și perle la gât. Statuară, înaltă de 1.74m și cu tocuri, blonda cu păr scurt le face cu ușurință concurență vedetelor cu trei decenii mai tinere.

Sharon Stone a recreat recent imaginea emblematică din "Basic Instinct". În 2021 spunea că a fost păcălită să nu poarte lenjerie la scena interogatoriului

Recent, Sharon Stone a recreat scena emblematică a interogatoriului din filmul „Basic Instinct”, pozând în lenjerie intimă, la 32 de ani de când a apărut pentru prima dată în rolul Catherine Tramell alături de Michael Douglas.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În volumul ei de memorii din 2021, "The Beauty of Living Twice", a mărturisit că a fost păcălită să nu poarte lenjerie în timpul scenei din film din cauză că lenjeria ei albă ar fi reflectat lumina. Regizorul peliculei, Paul Verhoeven, a negat afirmația actriței. 

Într-un interviu de acum câteva luni, pentru People, actrița a spus că filmările au reprezentat o "experiență înfricoșătoare", dar necesară pentru a putea privi "părțile întunecate" ale propriei persoane.

Citește și: I-a venit inspirația când era în piscină. Sharon Stone a pictat topless, doar în slip, după ce și-a întrerupt sesiunea de bronzat

"Odată ce faci asta, pleci la drum cu o mai mare încredere", a declarat Stone pentru People, despre rolurile care au pus-o în situații incomode.

Sharon Stone și-a amintit despre experiența filmărilor de la "Basic Instinct" și de la celelalte thrillere erotice din anii '90, care i-au propulsat cariera la Hollywood. Să facă "Basic Instinct" a fost un proces "terifiant", care a determinat-o să se autoexamineze în moduri deloc confortabile. Filmul din 1992, în care au mai jucat Michael Douglas și Jeanne Tripplehorn, a generat controverse la acea vreme, din cauza scenelor intime explicite.

"A trebuit să mă confrunt cu mine pe de-a-ntregul, iar asta a fost o călătorie înfricoșătoare. Dar odată ce o faci, ai mai multă încredere, pentru că a trebuit să cercetezi toate părțile din tine, unele pe care nu le-ai sondat niciodată adânc, părți înfricoșătoare, întunecate, îngrijorătoare. Dacă faci asta, capeți mai multă încredere, pentru că e ca și cum te-ai uita într-o oglindă întunecată", a spus blonda de 66 de ani.

Etichete: sharon stone

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri