Mădălina Ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea / Foto: Profimedia-Instagram

Mădălina Ghenea, tratată ca o regină. S-a pozat la bordul unui elicopter, într-o rochie crăpată până la coapsă: "Supermodelul suprem"

Mădălina Ghenea trece printr-o perioadă profesională foarte bună. Cariera în lumea filmului a început să prindă din ce în ce mai mult contur și, zilele trecute, românca a fost premiată de două ori în Italia, țara în care s-a stabilit cu ani mulți în urmă. Pentru a ajunge la toate evenimentele la care a fost invitată, Ghenea a avut la dispoziție un elicopter.

Citește și: Are sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

Mădălina a luat premii în Florența și Ischia, iar acum a ajuns în Taormina. Cunoscută îndeosebi pentru frumusețea ei, șatena face furori pe oriunde ajunge. Nu a ratat ocazia de a se poza la bordul elicopterului care a dus-o în ultima destinație de zilele acestea. Nu a făcut-o oricum, ci în stilul ei caracteristic, făcând din orice situație un moment în care să-și etaleze senzualitatea. 

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea / Foto: Instagram

În pantofi cu toc și o rochie cu crăpătură până la coapse, modelul și-a arătat picioarele perfecte. Machiată, aranjată și bronzată, Mădălina părea că a ajuns direct de la Hollywood. Comentariile au curs: "Supermodelul suprem"; "Frumusețea ta este dumnezeiască, iar chipul tău angelic seamănă atât de mult cu Sophia Loren"; "Te poți așeza și într-un lighean, tot super arăți"; "Atât de frumoasă"; "Cea mai frumoasă femeie din lume".

Nu este pentru prima dată când se plimbă cu aeronave de nici dimensiuni. Nu demult făcea o ședință foto în costum de baie la bordul unui avion privat.

Recent, Mădălina a arătat câteva imagini din copilărie, când de abia intra în anii adolescenței și pornea pe drumul modelingului. Astfel, a vrut să le închidă gura celor care spun că și-a făcut operații estetice la față.

Cu ceva timp în urmă, Ghenea transmitea: „Am început moda la 14 ani, m-au machiat câteodată groaznic ajungând să îmi schimbe înfăţişarea. Am recunoscut în toate interviurile că nu mă consider o frumuseţe, la 14 ani când am început moda nu ştiam să mă machiez, sau să mă aranjez, în timp am învăţat mici trucuri dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-am tăiat niciodată faţa. Voi cum arătaţi la 14 ani?”.

Citește și: Mădălina Ghenea, replică acidă după ce un fan “a înțepat-o”: “L-ai lăsat pe Dimitrov, amu’ ăsta câștigă US Open”

Citește și: Mădălina Ghenea, vedetă în prezentarea de modă a fostului ei logodnic, Philipp Plein. Apropieri acum, iubire de 38 de zile în 2016

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri