madonna (2)
Divertisment

Madonna a dat o petrecere exclusivistă după Oscar 2024. / Foto: Profimedia

Doar Madonna a reușit performanța de a-l scoate pe Cillian Murphy din casă. Artista a pozat cu actorul ei favorit: "Atât de fericită!"

Deși e în plin turneu, Madonna și-a făcut timp să găzduiască și o petrecere exclusivistă, de la care doar ea a postat imagini. După premiile Oscar 2024, regina muzicii pop a invitat cele mai tari vedete la party-ul ei. Și surpriză, pe lângă Taylor Swift și Travis Kelce, care au zburat direct din Singapore pentru eveniment, și-a făcut apariția și Cillian Murphy, proaspăt câștigător al Oscarului pentru cel mai bun actor principal, cunoscut pentru discreția lui și pentru că nu-i place neapărat să fie în mijlocul multor oameni.

Cu toate acestea, Cillian nu a putut refuza invitația Madonnei. Ba chiar cei doi s-au și pozat împreună, iar imaginea a ajuns pe contul de Instagram al divei. Aceasta nici nu ar fi acceptat un refuz, de seamă ce s-a declarat absolut cucerită de starul pe care l-a numit actorul ei preferat.

Citește și: Cine e soția lui Cillian Murphy, femeia care alimentează cu confort și iubire viața câștigătorului de Oscar. I-a dăruit doi băieți

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La petrecere a fost o regulă strictă ca nimeni să nu facă poze. Și așa s-a și întâmplat, căci doar solista de 65 de ani a postat câteva instantanee. Dacă de alții nu s-a arătat la fel de interesată, pe Cillian Murphy nu l-a ratat când a venit vorba de fotografii. Actorul, elegant într-un smoching clasic, apare zâmbitor lângă Madonna, care a purtat o perucă de epocă, un corset cu mărgele, un accesoriu din blană și mănuși din dantelă. Artista a ținut în mâini pe care avea scris un mesaj clar, care să-i țină pe cei mai mulți departe: "Lasă-mă în pace, sunt obosită!!!".

Citește și: Rochii spectaculoase la Oscar 2024. Emma Stone a fost desemnată cea mai bună actriță în rol principal

Madonna
Madonna l-a cunoscut pe actorul ei preferat, Cillian Murphy. / Foto: Profiemdia

"Petrecerea de Oscar a fost distractivă. Nu chiar o noapte liberă pentru o fată care are nevoie de o noapte liberă, dar sunt atât de fericită că l-am cunoscut pe ACTORUL meu favorit. Cillian Murphy, felicitări!", a scris diva muzicii pop în dreptul imaginilor.

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri