Madonna/ Profimedia
Frumusete

Madonna/ Profimedia

Abia a împlinit 66 de ani, dar arată ca la 21. Secretele aspectului tineresc al Madonnei, dezvăluite de un medic estetician

Madonna, celebra cântăreață care a redefinit industria muzicală de-a lungul decadelor, continuă să uimească cu aspectul său incredibil de tânăr, chiar și la 66 de ani. Deși stilul său de viață excentric și numeroasele transformări estetice au stârnit speculații și controverse, artista pare să sfideze trecerea timpului, arătând mult mai tânără decât vârsta ei.

Aspectul său tineresc, cu obraji plini și puține riduri, a atras atenția fanilor și a specialiștilor deopotrivă. Esteticianul Amish Patel sugerează că Madonna ar fi putut apela la proceduri de ultimă generație, cum ar fi îndepărtarea grăsimii bucale, o tehnică populară la Hollywood pentru evidențierea structurii osoase a feței.

Citește și: Madonna, la 65 de ani. Transformarea „reginei muzicii pop” de-a lungul anilor. GALERIE FOTO

„Dacă ne uităm la fotografiile recente putem vedea că are obrajii mai pronunțați. E o tendință populară în rândul celebrităților. Multe vedete își renunță la grăsimea bucală, aceasta fiind îndepărtată chirurgical pentru a e evidenția structura osoasă a feței”, a declarat Patel pentru publicația The Mirror.

Madonna/ Profimedia
Madonna/ Profimedia

De-a lungul timpului, fanii au comentat pe rețelele de socializare despre aparițiile ei publice, remarcând că arată „ca o tânără de 21 de ani”. Cu toate acestea, au fost și momente când artista a fost criticată pentru faptul că și-a schimbat aspectul, fiind „deformată” din cauza operațiilor estetice. 

Citește și: Madonna, taxată pentru manichiura ei. Artista s-a plâns pe contul său de Instagram: „Așa se întâmplă când manichiurista mea dispare”

În februarie 2023, Madonna a reacționat după ce a fost criticată pentru apariția de la premiile Grammy, mulți dintre fani fiind de părere că aceasta a abuzat de intervențiile estetice și este de nerecunoscut acum. Într-un mesaj lung, postat pe rețelele de socializare, artista a vorbit despre faptul că imaginile apărute în presă au fost deformate de lentilele camerelor de fotografiat, precum și de faptul că acestea au fost surprinse de la o distanță prea mică.

„A fost o onoare pentru mine să-i prezint pe Kim Petras și pe Sam Smith la premiile Grammy. (....) Dar în loc să se concentreze pe ceea ce am spus, pentru mulțumirile pe care le-am adus unor artiști curajoși, precum Sam și Kim, mulți au ales să vorbească despre imaginile de tip Close-up ce au fost surprinse de fotoreporteri, care ar fi distorsionat fața oricui. Încă o dată am fost prinsă într-o misoginie ce a cuprins lumea în care trăim. O lume care refuză să celebreze femeile care au trecut de 45 de ani și pe care simte să le pedepsească dacă continuă să fie puternice, muncitoare și aventuroase”, a scris Madonna pe rețelele sociale.

Etichete: varsta , silueta , frumusete , madonna , secret

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri