printul harry
Actualitate

Prințul Harry trăiește în SUA alături de Meghan Markle și copiii lor. / Foto: Profimedia

Ce planuri are prințul Harry de ziua lui de naștere. Meghan Markle va rămâne acasă cu cei doi copii

Prințul Harry se pregătește să sărbătorească împlinirea a 40 de ani, iar planurile sale pentru această ocazie includ o „vacanță a băieților” cu prieteni apropiați, în timp ce Meghan Markle va fi absentă, rămânând acasă cu copiii lor, Archie și Lilibet.

Potrivit unor surse citate de The Sun, Harry intenționează să marcheze acest moment important cu o evadare alături de câțiva dintre cei mai buni prieteni, deși nu a fost dezvăluită destinația exactă a acestei călătorii.

Aniversarea de anul acesta va fi foarte diferită față de ziua de naștere de la 30 de ani, când Harry era încă un membru activ al familiei regale și nu se căsătorise încă cu Meghan. Acum, după ce a părăsit îndatoririle regale și s-a stabilit în California, sărbătoarea sa de 40 de ani va reflecta schimbările din viața sa personală și profesională.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Citește și: Prințul Harry a vrut să părăsească Familia Regala cu ani înainte de a o cunoaște pe Meghan Markle. Cine l-a convins să rămână?

Revista People, o publicație considerată apropiată de ducii de Sussex, a relatat că Harry va organiza o „adunare a prietenilor apropiați la nivel internațional” după ce va petrece o parte din ziua de naștere alături de familia sa în Montecito. Printre prietenii de suflet ai lui Harry se numără celebrul jucător de polo Nacho Figueras, cu care ducele a rămas foarte apropiat de-a lungul anilor. În trecut, Harry a avut parte de vacanțe legendare alături de prieteni, inclusiv o faimoasă escapadă la Las Vegas în 2012, când a fost fotografiat petrecând intens.

Chiar dacă Meghan nu va participa la călătoria băieților, ducele de Sussex va sărbători și alături de soția sa și cei doi copii ai lor. Într-un interviu recent, Harry a declarat că paternitatea este cel mai mare dar pe care l-a primit vreodată. „Cel mai bun cadou pe care mi l-am făcut vreodată sunt, fără îndoială, copiii mei”, a spus el. „Îmi place să-i văd cum cresc în fiecare zi și îmi place să fiu tatăl lor.”

Citește și: Porecla pe care a avut-o prințul Harry când studia la Eton. Colegii știau de hobby-urile controversate pe care le avea în timpul liber

Totuși, printre absenți la această ocazie specială se numără membrii familiei regale, inclusiv tatăl său, Regele Charles, și fratele său, prințul William. În ciuda speculațiilor din presă cu privire la o posibilă reconciliere, publicația People a confirmat că Harry nu are intenția de a reveni la îndatoririle regale și că este mulțumit de viața sa actuală în California. 

După ce își va sărbători ziua de naștere, Harry are planuri să viziteze New York-ul la sfârșitul lunii pentru a promova mai multe proiecte caritabile, inclusiv inițiativa dedicată Premiului Moștenire al Prințesei Diana. Ducele continuă să se dedice activităților filantropice prin Fundația Archewell, organizația non-profit pe care a înființat-o alături de Meghan. De asemenea, el va apărea într-un viitor documentar despre pasiunea sa pentru polo, care va fi difuzat în decembrie.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri