ben affleck (3)
Divertisment

Ben Affleck / Foto: Profimedia

Ben Affleck, petrecere mică, acasă, cu copiii, de ziua lui. "Jennifer Lopez a trecut să îl felicite", la fel a făcut și fosta soție

Ben Affleck şi-a sărbătorit ziua de naştere „exact” cum şi-a dorit, scrie People, care anunţă că actorul şi-a marcat cea de-a 52-a aniversare printr-o „mică petrecere acasă”, alături de copiii săi.

Este exact ceea ce şi-a dorit. Nu a vrut să iasă în oraş să sărbătorească. Copiii au avut cadouri pentru el şi a fost drăguţ”, notează People, citând surse din anturajul actorului. „Jennifer [Lopez] a trecut să îl felicite”.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, în timp ce pleacă de la petrecerea lui Ben Affleck. / Foto: Profimedia

Affleck are trei copii: Violet, 18 ani, Seraphina (Fin), 15 ani, şi Samuel, 12 ani, cu fosta sa soţie, Jennifer Garner, care a fost văzută vizitând casa închiriată de actor în Brentwood, California, în cursul zilei de joi, potrivit fotografiilor obţinute de Page Six.

Citește și: Apropiații lui Jennifer Lopez nu au cuvinte de laudă despre soțul ei: "Nimeni, cu excepția mamei ei, nu-l place pe Ben Affleck"

Jennifer Garner
Jennifer Garner, vizită rapidă la fostul soț, Ben Affleck, de ziua lui / Foto: Profimedia

Lopez, în vârstă de 55 de ani, a fost văzută plecând din casa închiriată de Affleck la câteva ore după vizita lui Garner, în fotografii obţinute de Daily Mail.

„Copiii au fost cu Ben în cea mai mare parte a zilei. El nu a ieşit deloc din casă de ziua lui”, spune sursa citată.

Violet Affleck
Violet Affleck, în timp ce merge la casa tatălui ei, de ziua lui / Foto: Profimedia
Fin Affleck
Fin a plecat cu bicicleta de la petrecerea tatălui. / Foto: Profimedia

Tot joi, cântăreaţa a mers, de asemenea, singură la inaugurarea Intuit Dome din Inglewood, California, care a inclus spectacole susţinute de Bruno Mars şi Lady Gaga. Vedeta peliculei "Atlas" a participat la eveniment după ce a postat instantanee solo pe Instagram purtând o rochie Dior cu un design transparent.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: J.Lo, 5 ore petrecute în casa închiriată a lui Ben Affleck, deși zvonurile despre divorț se amplifică. Și-au petrecut vara separat

Jennifer Lopez, fără Ben Affleck de ziua ei

Vizita rapidă la casa lui Affleck de ziua lui vine după ce Lopez, care şi-a marcat ziua de naştere în iulie, a sărbătorit în Hamptons, departe de actor.

Vedeta a găzduit o petrecere cu tema Bridgerton, iar Affleck nu a fost prezent.

Absenţa sa de la eveniment a venit după ce cuplul şi-a petrecut mare parte din vară separat, pe fondul unei tensiuni în căsnicia lor.

„Având în vedere tot ceea ce se întâmplă, Jennifer are o vară bună. A fost liberă şi s-a putut concentra asupra a ceea ce urmează”, a declarat o sursă pentru People la începutul lunii august, menţionând că ea şi Affleck «merg mai departe separat».

„Jennifer încearcă să găsească o casă nouă pentru a o lua de la capăt. Ea are întotdeauna o atitudine bună chiar şi atunci când lucrurile nu sunt perfecte”, a declarat sursa menţionată.

Citește și: Ben Affleck, gestul care arată că divorțul de Jennifer Lopez e iminent. Un apropiat a rupt tăcerea: „A fost insulta finală!”

Citește și: Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri