irina columbeanu (4)
Actualitate

Irina Columbeanu / Foto: Instagram

Irina Columbeanu, declarații emoționante după ce a revenit în România: „Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu”

Irina Columbeanu a făcut primele declarații la revenirea sa în România, după șase ani petrecuți în America. Adolescenta a avut un mesaj special pentru tatăl ei, fostul milionar Irinel Columbeanu, exprimându-și recunoștința și aprecierea pentru sacrificiile acestuia.

Vineri, 14 iunie, Irina Columbeanu a aterizat în România pentru a-și vizita tatăl, care se confruntă cu probleme medicale și financiare, trăind acum într-un azil. La aeroport, cei doi au avut parte de o reîntâlnire emoționantă, îmbrățișându-se și demonstrând că dorul a fost reciproc. Irinel Columbeanu i-a dăruit fiicei sale un buchet de flori, gest pe care Irina l-a apreciat cu drag.

Citește și: Irina Columbeanu, din nou în România, la șase ani după ce a ales să se mute în SUA. Cum a așteptat-o Irinel Columbeanu la aeroport

Într-un interviu acordat în cadrul unui emisiuni online, Irina a vorbit despre revenirea sa în țară și despre legătura strânsă cu tatăl ei. „Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”, a declarat Irina, potrivit Libertatea

Irina a subliniat importanța sacrificiilor făcute de tatăl ei, care a fost mereu alături de ea și familia lor. „Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și îți mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu.

Citește și: Irina Columbeanu, șic și modernă la balul de la liceu. Seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei și duce o viață de vis în SUA

Vizibil emoționat, Irinel Columbeanu a împărtășit bucuria revederii cu fiica sa. „Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bine ai venit în țara ta natală”, a declarat el.

Irina va rămâne doar o săptămână în România, urmând să se întoarcă rapid în America, unde locuiește cu mama ei, Monica Gabor. „O săptămână va sta. O să mergem prin țară și o să vedem acolo cum vom reuși să ne descurcăm! O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament”, a dezvăluit Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro, cu puțin timp înainte de sosirea fiicei sale.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri