shanen doherty
Actualitate

Shannen Doherty era disperată să învingă cancerul: „Nu am terminat cu trăitul, cu iubitul!” Actrița s-a stins din viață la 53 de ani

Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Beverly Hills, 90210”, s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, după mai bine de zece ani de luptă cu cancerul. Într-un interviu pentru People, ea declara că vrea să se bucure de viață, în ciuda bolii de care suferă.

"Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, a pierdut bătălia cu cancerul, după mulți ani în care s-a luptat cu boala", a transmis publicistul actriței, pentru People.

"Fiică devotată, soră, mătușă și prietenă, ea a fost înconjurată de toți cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia ei cere să-i fie respectată intimitatea pentru a-și putea duce doliul în pace", a mai precizat reprezentantul actriței.

Citește și: Primele poze de paparazzi cu Shannen Doherty, după ce a dezvăluit că i s-a răspândit cancerul la creier. Nu și-a pierdut zâmbetul

Anul trecut, în cadrul unui interviu pentru People, revistă pe coperta căreia a apărut, actrița a vorbit despre lupta cu cancerul în stadiul patru, care tocmai i se răspândise la oase.

Shannen Doherty
Shannen Doherty / Foto: Profimedia

În timp ce continua tratamentul, ea se declara și mai determinată să meargă mai departe: „Nu am terminat cu viața. Nu am terminat cu trăitul. Nu am terminat cu iubitul. Nu am terminat cu creatul. Nu am terminat cu… sper să schimb lucrurile în bine”, spunea ea.

De asemenea, actrița spera să crească gradul de conștientizare și să strângă fonduri pentru cercetarea cancerului: „Mi se pare nebunesc că încă nu avem un leac”, mai spunea ea.

Citește și: Shannen Doherty nu se lasă doborâtă de cancerul cu care se luptă de șase ani: “Nu vreau să trăiesc ca și cum sunt pe moarte”

Shannen Doherty a fost prima dată diagnosticată cu cancer la sân în 2015. Doi ani mai târziu, era în remisie. În februarie 2020, a anunțat că din nefericire cancerul a revenit în 2019 și a fost clasificat în stadiul 4.

Shannen Doherty a fost căsătorită de trei ori

Actrița în vârstă de 53 de ani a fost căsătorită de trei ori. Fostul ei soț, Rick Salomon, cu care a fost căsătorită în perioada 2002-2003, i-a fost invitat în podcast chiar la începutul lunii mai, acesta glumind pe seama mariajului scurt pe care la-u avut.

„Cred că ne-am căsătorit în ianuarie 2002. Am verificat acum. Altfel, nu aș fi avut nicio idee”, a spus actrița, continuând: „Și ne-am anulat căsătoria în mai 2003. Deci, tehnic vorbind, nu trebuie să ne numim fost soție și fost soț pentru că ne-am anulat căsătoria, dar tot o facem”.

În ianuarie 2023, Shannen Doherty și Kurt Isawarienko s-au despărțit, iar în aprilie, actrița a anunțat divorțul. "Am fost foarte confuză. Și sincer, încă este foarte greu. Am luat decizia de a intenta divorțul, dar am multe amintiri legate de această persoană", a mai spus vedeta pe marginea acestui subiect.

Etichete: shannen doherty

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri