Shannen Doherty
Actualitate

Credit foto: Instagram

Dorința neîmplinită a lui Shannen Doherty. Ea nu s-a ferit să vorbească despre asta: „Mi-am dorit pentru mine, pentru soțul meu”

Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolurile interpretate în „Beverly Hills 90210” și „Charmed”, s-a stins din viață sâmbătă, la vârsta de 53 de ani, înainte de a-și îndeplini o dorință arzătoare, aceea de a avea copii.

Doherty, care a lansat cel mai recent episod al podcastului „Let's Be Clear” cu doar câteva zile înainte de decesul ei, mărturisea, în luna ianuarie, că a încercat cu disperare să rămână însărcinată cu fostul ei partener, înainte de a-i reveni cancerul, în 2019.

shannen doherty (12)

Citește și: Shannen Doherty era disperată să învingă cancerul: „Nu am terminat cu trăitul, cu iubitul!” Actrița s-a stins din viață la 53 de ani

„Nu doar că mi-am dorit un copil pentru mine, dar mi l-am dorit pentru soțul meu. L-am vrut pentru căsnicia noastră. Mi-am dorit ca și el să aibă acea parte a sa împlinită”, a spus Doherty în timp ce discuta despre cum dorința de a avea copii i-a influențat deciziile legate de modul în care dorea să-și trateze cancerul, potrivit People.

Doherty a spus că ea și soțul ei de atunci, Kurt Iswarienko, s-au căsătorit în 2011, când erau „mai în vârstă”.

„Așa că, atunci când a fost momentul să luăm acea decizie, aveam nevoie de FIV și am făcut mai multe runde”, a continuat fosta vedetă din „Charmed”.

Citește și: Shannen Doherty nu se lasă doborâtă de cancerul cu care se luptă de șase ani: “Nu vreau să trăiesc ca și cum sunt pe moarte”

Doherty a renunțat în cele din urmă la FIV din cauza menopauzei și a luptei ei continue cu sănătatea, care a inclus o mastectomie în 2016.

Shannen Doherty a murit la 53 de ani

Shannen Doherty a murit la doar 53 de ani, după o luptă lungă cu cancerul. Vestea tragică a fost confirmată de familia ei, prin intermediul publicistului său.

Shannen Doherty a murit. Actrita din "Beverly Hills, 90210" s-a stins înconjurată de cele mai dragi persoane.

"Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, a pierdut bătălia cu cancerul, după mulți ani în care s-a luptat cu boala", a transmis publicistul actriței, pentru People.

"Fiică devotată, soră, mătușă și prietenă, ea a fost înconjurată de toți cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia ei cere să-i fie respectată intimitatea pentru a-și putea duce doliul în pace", a mai precizat reprezentantul actriței.

Shannen Doherty

Citește și: Când a aflat Shannen Doherty că suferă de cancer și cum i-a afectat viața profesională diagnosticul pus de medici: „Mintea mea era copleșită!”

În 2023, Shannen dezvăluia că boala i s-a extins și la oase și că a fost operată pentru extirparea unei tumori la creier.

„Nu mi-e frică de moarte pentru că știu unde merg, oamenii pe care o să-i văd....Nu vreau să mor. Asta-i diferența. Nu mi-e teamă de moarte, doar că nu vreau să mor... niciodată. Pentru că nu am terminat cu viața. Nu am terminat de iubit. Nu am terminat de creat. Nu am terminat cu speranța de a schimba lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat încă”a mărturisit actrița din „BH 90210”, în discuția cu reporterii People.

Shannen Doherty a fost prima dată diagnosticată cu cancer mamar în 2015. După o dublă mastectomie, chimioterapie și radioterapie, în 2017 anunța că maladia a intrat în remisie. Trei ani mai târziu, însă, la începutul lui 2020, a făcut public că boala s-a întors și că s-a răspândit. Diagnosticul primit cu câteva luni înainte de a da vestea: cancer în stadiul 4.

Etichete: shannen doherty

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri