Shannen Doherty
Divertisment

Shannen Doherty a murit la 53 de ani. / Foto: Profimedia

Shannen Doherty voia să facă o schimbare majoră și să-și îndeplinească o dorință îndrăzneață: "Acesta era visul vieții ei"

Moartea lui Shannen Doherty a lăsat un gol imens în viața prietenilor și a familiei. Actrița a luptat nouă ani cu cancerul, dar boala, care se răspândise în organism, a învins-o. Vedeta a plecat din această lume cu câteva dorințe neîmplinite. Prietena ei, Holly Marioe Combs, cu care a jucat în serialul "Charmed" / "Farmece", a făcut câteva dezvăluiri în această privință.

Shannen Doherty visa să se mute în Italia, potrivit vechii ei prietene. Holly Marie Combs și alți doi colegi din serial, Brian Krause și Drew Fuller, s-au reunit într-un episod special al podcastului House of Halliwell, dedicat lui Doherty, relatează People.

Citește și: Shannen Doherty era disperată să învingă cancerul: „Nu am terminat cu trăitul, cu iubitul!” Actrița s-a stins din viață la 53 de ani

"Nu cred că există cineva care să fi iubit Charmed mai mult decât ea. Și probabil acum râde de noi pentru că suntem atât de triști. Există o fracțiune de tristețe pe care și-ar dori-o, o cantitate adecvată de doliu și plâns", a spus Combs. Aceasta a continuat: "Următoarea ei vacanță urma să fie în Italia. Se gândea să se mute acolo. Acesta era scopul ei, era visul vieții ei".

Anterior, și Shannen vorbise despre iubirea ei pentru Italia. O excursie cu prietenul și oncologul ei, alături de familia acestuia, pe un iaht, i-a permis să-și șteargă de pe lista de dorințe vizitarea Italiei. S-a îndrăgostit atât de tare de țară, încât era dispusă ca, la un moment dat, să lase traiul din SUA pentru a se muta în Italia. Nu a mai apucat, însă, să vadă dacă viața i-ar putea îndeplini această aspirație îndrăzneață.

Citește și: Fostul soț al lui Shannen Doherty, criticat dur: „Ar fi putut să arate mai multă umanitate față de soția aflată pe moarte!”

Shannen Doherty a murit la 53 de ani. Din 2015 lupta cu cancerul

Shannen Doherty a murit la doar 53 de ani, după o luptă lungă cu cancerul. Vestea tragică a fost confirmată de familia ei, prin intermediul publicistului său.

"Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, a pierdut bătălia cu cancerul, după mulți ani în care s-a luptat cu boala", a transmis publicistul actriței, pentru People.

"Fiică devotată, soră, mătușă și prietenă, ea a fost înconjurată de toți cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia ei cere să-i fie respectată intimitatea pentru a-și putea duce doliul în pace", a mai precizat reprezentantul actriței.

Citește și: Când a aflat Shannen Doherty că suferă de cancer și cum i-a afectat viața profesională diagnosticul pus de medici: „Mintea mea era copleșită!”

În 2023, Shannen dezvăluia că boala i s-a extins și la oase și că a fost operată pentru extirparea unei tumori la creier.

„Nu mi-e frică de moarte pentru că știu unde merg, oamenii pe care o să-i văd....Nu vreau să mor. Asta-i diferența. Nu mi-e teamă de moarte, doar că nu vreau să mor... niciodată. Pentru că nu am terminat cu viața. Nu am terminat de iubit. Nu am terminat de creat. Nu am terminat cu speranța de a schimba lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat încă”a mărturisit actrița din „BH 90210”, în discuția cu reporterii People.

Shannen Doherty a fost prima dată diagnosticată cu cancer mamar în 2015. După o dublă mastectomie, chimioterapie și radioterapie, în 2017 anunța că maladia a intrat în remisie. Trei ani mai târziu, însă, la începutul lui 2020, a făcut public că boala s-a întors și că s-a răspândit. Diagnosticul primit cu câteva luni înainte de a da vestea: cancer în stadiul 4.

Etichete: shannen doherty

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri