Celebration,Cupcake,With,Happy,Birthday,Message
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

Mesaje de Sf. Maria. 13 urări frumoase pentru cei care își serbează onomastica pe 15 august

Creştinii prăznuiesc joi, 15 august, Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare, una dintre cele mai mari sărbători din an. Maica Domnului este şi ocrotitoarea marinarilor. Cu această ocazie. ți-am pregătit mai multe mesaje pe care le poți trimite celor dragi pentru a marca această zi.

Mesaje de Sf. Maria pentru femei și bărbați

„De Sfânta Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.”

„Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetorii şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

Citește și: Tunsoarea anului 2024. „Obsesia” actrițelor de la Hollywood. 7 idei de coafuri pentru o schimbare spectaculoasă de look

„Să ai o zi frumoasă! Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi bucuroasă! La mulţi ani, Maria!”

„La mulți ani, Marian! Să fii fericit, să te distrezi, să ai aproape de tine toți oamenii dragi! Închin un pahar de vin pentru sănătatea ta! Să ne trăiești și să rămâi un om bun așa cum te știm noi dintotdeauna!”

„De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!”

„E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!”

Urări creștine de Adormirea Maicii Domnului

„Dumnezeu mi-a dat familia, Sfânta Fecioara Maria al cărui nume îl porți mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viață mea, că am și voi avea bucuria de a trăi și simți o prietenie adevărată! Să îți fie viață binecuvântare și bucurie întocmai că numele sfânt pe care îl porți!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulţi ani!”

„Fecioara Maria să te călăuzească mereu şi să te ajute să învingi orice obstacol din viaţa ta! La mulţi ani!”

Citește și: Stilistul care a coafat-o pe prințesa Diana dezvăluie un truc care îți va salva părul vara aceasta: „E foarte simplu”

Mesaje haioase pentru ziua onomastică

„Dacă va fi să pierzi ceva în viață, dragă Maria, să pierzi doar dușmanii. Dacă va fi să câștigi, să câștigi doar prieteni adevarăți. Și dacă vei fi condamnată pentru ceva să fii condamnată la mulți, mulți ani de dragoste, fericire și sănătate. LA MULȚI ANI!”

„Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!”

„Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!”

Ce nume se sărbătoresc de Sf. Maria

Potrivit statisticilor, peste 2,2 milioane de români își serbează ziua onomastică de Sfânta Maria, dintre care 1,8 milioane sunt femei. Aproape 1,4 milioane de românce se numesc Maria şi aproximativ 270.000 se numesc Mariana. Le spunem ”la mulți ani” și celor care poartă numele de Mara, Mioara, Marilena, Marusia, Maricica, Mia. În cazul bărbaților, în afară de Marian și Marin, îi sărbătorim și pe cei care se numesc Marius.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri