Meghan Markle și prințul Harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry se pregătesc de botezul fiicei lor / Getty Images

Cu ce condiție ar accepta Meghan Markle să se întoarcă în Marea Britanie, dacă asta și-ar dori Harry: „Va fi nevoie de diplomație”

Meghan Markle ar fi dispusă să se întoarcă în Marea Britanie, dar numai în anumite condiții esențiale, potrivit unui expert regal. La patru ani după ce ea și prințul Harry au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în Statele Unite, Meghan ar putea lua în considerare o revenire în Regatul Unit, însă aceasta ar necesita o abordare diplomatică atentă și îndeplinirea unor cerințe clare.

Conform declarațiilor expertului regal Tom Quinn, Meghan a stabilit o „condiție majoră” pentru ca o eventuală întoarcere să fie posibilă: cuplul trebuie să aibă propria lor reședință în Marea Britanie și să beneficieze de un nivel adecvat de securitate.

Citește și: Ultimul lucru pe care l-a spus Meghan Markle înainte de a părăsi Familia Regală. Soția prințului Harry a izbucnit în lacrimi

„Meghan a spus că este pregătită să se întoarcă în Anglia doar dacă ea și Harry au un loc al lor și securitate. Meghan nu se va întoarce niciodată în Marea Britanie să stea la rudele soțului ei”, a declarat Quinn pentru The Mirror.

Această condiție reflectă atât dorința cuplului de a avea un spațiu propriu, departe de complexitatea vieții regale, cât și preocupările legate de siguranța familiei lor. După ce s-au mutat în California în 2020, Meghan și Harry au avut rare ocazii de a reveni în Regatul Unit, ultima apariție publică a lui Meghan fiind la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în 2022.

Citește și: Abia a împlinit 43 de ani, dar Meghan Markle are deja un cadou promis pentru când va împlini 50 de ani. Ducesa a dezvăluit totul

Evacuarea cuplului din Frogmore Cottage, reședința lor de pe domeniul Windsor, în iunie anul trecut, i-a lăsat fără un loc permanent în Regatul Unit, ceea ce face ca această condiție impusă de Meghan să fie și mai semnificativă. În plus, disputele legale ale lui Harry legate de nivelul de protecție de care beneficiază în Marea Britanie au complicat și mai mult situația. Recent, Harry a câștigat dreptul de a contesta decizia Înaltei Curți, care considera nivelul de protecție oferit lui și familiei sale ca fiind rezonabil. 

Întoarcerea în Marea Britanie ar putea, de asemenea, deschide calea pentru ca cei doi copii ai cuplului, Archie și Lilibet, să dezvolte o relație mai strânsă cu verii lor regali, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Totuși, pentru ca acest lucru să se întâmple, „va fi nevoie de multă diplomație”, spune expertul regal.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri