harry, will
Actualitate

Prinul Harry, prințul William. Profimedia

Prințul William „nu a mai vorbit de doi ani cu Harry și nu vrea ca acesta să vină la încoronarea sa când va sosi momentul”

Prințul William nu are de gând să-l invite pe Harry la încoronare când va veni momentul, spun surse din interior. Deși erau atât de apropiați, se pare că cei doi frați nu au mai vorbit de aproape doi ani și sunt „înstrăinați”, lucru pe care un prieten apropiat acestora l-a descris drept „teribil de trist”, scrie Daily Mail. 

Prietenii prințului de Wales, în vârstă de 42 de ani, au dezvăluit că William nu dorește ca Harry (39 de ani) să fie prezent atunci când va fi încoronat rege.

Relațiile dintre ei sunt atât de reci încât Harry și Meghan au aflat de diagnosticul prințesei Kate odată cu publicul larg, când ea a dezvăluit totul într-un mesaj video sfâșietor, filmat în grădinile din Windsor. O sursă apropiată de Harry și Megan a povestit că aceștia au contactat-o pe soția lui William, în privat, în Țara Galilor, pentru a-i transmite multă sănătate, dar de partea cealaltă a existat doar tăcere.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

După cum a povestit și în cartea sa de memorii, „Spare”, Harry se simte disprețuit de membrii familiei regale, inclusiv de propriul său frate.

Cei doi nu ar mai fi vorbit de la înmormântarea bunicii lor, regina Elisabeta a II-a, în septembrie 2022.

Prințul Harry și soția sa Meghan se află în prezent într-un turneu „faux-regal”, în Columbia, mai scrie Daily Mail.

Ducele și ducesa de Sussex au vizitat școli, au plantat copaci și au participat la lecții de tobe. Între timp, prințul și prințesa de Wales, împreună cu copiii lor, au mers la festivalul Gone Wild de la Holkham Hall în Norfolk.

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri