tori spelling
Divertisment

Casa în care a copilărit Tori Spelling. / Foto: Profimedia

Tori Spelling, despre viața trăită într-un conac cu 125 de încăperi: "Ca să ajungi la dormitoare trebuia să iei liftul"

Tori Spelling se uită în urmă la anii trăiți într-un conac de peste 5.000 de metri pătrați, în care a locuit cu tatăl ei, Aaron Spelling, celebrul creator de seriale tv, cu mama ei, Candy, și cu Randy, fratele ei.

Familia s-a mutat acolo când Tori avea 17 ani, după ce părinții ei au cumpărat fosta casă a lui Bing Crosby și au distrus-o pentru a face loc visului lor. Înainte ca proprietatea originală să fie dărâmată, actrița în vârstă de 51 de ani își amintește că existau pasaje ascunse și o bibliotecă subterană: "Apăsai pe ceva și intrai în aceste camere secrete", a spus ea în podcsatul MisSpelling.

Citește și: Tori Spelling, mama a cinci copii, pozată pe plajă, într-un costum de baie verde neon. Și-a etalat silueta, piercingurile și tatuajele

Casa în care a copilărit Tori Spelling
Casa în care a copilărit Tori Spelling. / Foto: Profimedia
Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

În legătura cu noua construcție, vedeta a estimat că avea în jur de 125 de camere, ce includeau cinema, sală de bowling, salon de înfrumusețare, sală de sport, sală de jocuri, bar, sală de biliard și o cameră dedicată unui muzeu al păpușilor. Toate încăperile deosebite erau la subsol.

"La parter era tot ceea ce ți-ai putea imagina că ar fi acolo. Pentru a ajunge la dormitoare, trebuia să iei liftul sau să urci pe scări", a mai povestit actrița din "Beverly Hills, 90210". Aceasta a adăugat și că nu e atașată emoțional de acel conac. "Nu am fost niciodată. Am amintiri frumoase de acolo, dar cele mai bune amintiri cu părinții mei au fost create într-o altă casă aflată pe aceeași stradă".

Conacul a fost vândut deja de două ori. Acum e din nou pe piață

Mai mult, Tori spune acum că celebrul ei tată, care a murit în 2006, la vârsta de 83 de ani, prefera un cămin mai mic și comod, în timp ce mama ei, Candy, azi în vârstă de 78 de ani, iubea să decoreze case.

tori spelling, părinți și frate
1999, Tori Spelling, alături de părinți și de fratele ei / Foto: Profimedia

Citește și: Mama lui Tori Spelling, criticată pentru că trăiește în lux, în timp ce fiica și nepoții stau în moteluri și rulote: “Ajută-ți copilul”

După moartea lui Aaron, văduva lui, a vândut impresionantul domeniu cu 85 de milioane de dolari fiicei lui Bernie Ecclestone, Petra. În 2019 și acesta a vândut proprietatea cu aproape 120 de milioane. În prezent, este din nou scoasă la vânzare pentru 137.5 milioane de dolari. Conacul este a doua cea mai mare casă din zona metropolitană a Los Angeles-ului.

După ce s-a căsătorit cu Dean McDermott, alături de care are cinci copii, Tori s-a mutat. Anul trecut, după despărțirea de soț, a ținut prima pagină a publicațiilor mondene după ce a fost văzută dormind în rulotă, în moteluri de 100 de dolari pe noapte sau în case închiriate, scrie Page Six.

Etichete: tori spelling

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri