Gestul făcut de mire în momentul când tăia tortul împreună cu mireasă/ Foto: Shutterstock
Actualitate

Gestul făcut de mire în momentul când tăia tortul împreună cu mireasă/ Foto: Shutterstock

Gestul făcut de mire în momentul când tăia tortul împreună cu mireasă. Nuntașii au rămas șocați: „Divorțam imediat”

Un cuplu proaspăt căsătorit a devenit viral pe internet după ce un moment neașteptat de la nunta lor a stârnit reacții intense. Totul a pornit de la tăierea tortului, o tradiție care ar fi trebuit să fie plină de emoție și bucurie, însă mirele a făcut un gest considerat de mulți ca fiind „nepotrivit” și „nerespectuos”, lăsând invitații, dar și pe mireasă, în stare de șoc.

Ziua nunții este, pentru multe femei, un vis transformat în realitate, unde fiecare detaliu este planificat cu grijă, de la rochie și machiaj până la aranjamentele florale și tortul festiv. În acest caz, mireasa a investit mult timp și efort pentru a arăta impecabil în ziua cea mare. Totul părea să meargă perfect până în momentul în care mirele a făcut un gest care a tulburat atmosfera festivă.

Citește și: Un soț și o soție au renunțat la căsnicia tradițională ca să practice „iubirea liberă”: „Îți oferă o libertate incredibilă”

Într-un videoclip care a adunat milioane de vizualizări pe rețelele sociale, cuplul este văzut ținând împreună cuțitul pentru a tăia tortul. Zâmbetele radiau pe fețele lor, iar invitații priveau cu nerăbdare momentul. Însă, imediat după ce au tăiat tortul, mirele a făcut un gest neașteptat: și-a apucat soția de cap și i-a împins fața direct în tort, acoperindu-i fața și părul cu glazură.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mireasa, șocată și vizibil deranjată, este văzută gâfâit și acoperindu-și gura cu mâna, în timp ce soțul ei râdea și celebra „farsa” cu un gest de victorie, ridicând pumnul în aer. Deși inițial surprinsă, mireasa a încercat să treacă peste moment și i-a dat un „high-five” soțului, dar gestul a fost evident forțat, semn că nu a apreciat deloc gluma.

Videoclipul a stârnit o avalanșă de reacții online, adunând peste 39 de milioane de vizualizări pe platforma X. Comentariile nu au întârziat să apară, mulți dintre utilizatori exprimându-și indignarea față de gestul mirelui. „Dacă aș fi fost în locul ei, divorțam imediat”, a scris un utilizator. „Cum poți să îi faci asta soției tale în una dintre cele mai importante zile din viața ei?”, a întrebat altcineva.

Citește și: A aflat că logodnicul ei a înșelat-o înainte de nuntă, dar a continuat ziua cea mare fără el: „Nu am vrut să irosesc 35.000 de lire”

„Nu înțeleg cum cineva poate considera amuzant acest gest. Ea a petrecut toată ziua pregătindu-se pentru acest moment, iar el i-a stricat totul într-o secundă.”, a comentat un alt utilizator.

Mulți au fost de acord că gestul mirelui a fost unul „necugetat” și „lipsit de respect”, mai ales în fața tuturor invitaților. „A încercat să pară că totul e în regulă, dar nu era. Se vedea pe fața ei că nu a fost deloc fericită”, a scris un alt utilizator.

Etichete: nunta , mire , mireasa , viral , gluma , tort

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri