Mireasă/ Shutterstock
Relatii

Mireasă/ Shutterstock

A aflat că logodnicul ei a înșelat-o înainte de nuntă, dar a continuat ziua cea mare fără el: „Nu am vrut să irosesc 35.000 de lire”

Lindsay Slater, o tânără de 31 de ani din Mansfield, Nottingham, a luat o decizie curajoasă și neobișnuită după ce a descoperit că logodnicul ei a fost infidel cu doar câteva săptămâni înainte de nunta lor, planificată minuțios timp de patru ani. În loc să anuleze ceremonia costisitoare, care ar fi trebuit să aibă loc pe 17 august și care a costat 35.000 de lire sterline, Lindsay a decis să transforme ziua în ceva complet diferit – o „sărbătoare a libertății” alături de familie și prieteni, fără mire.

Lindsay și fostul ei logodnic, în vârstă de 36 de ani, au fost împreună timp de 12 ani, iar în 2020 s-au logodit, planificând să-și unească destinele în fața celor dragi. Însă, cu câteva săptămâni înainte de nuntă, Lindsay a aflat că partenerul ei a înșelat-o, fapt care a distrus încrederea și speranțele pe care le avea pentru viitorul lor împreună. Devastată, ea l-a confruntat, iar el a recunoscut infidelitatea, ceea ce a dus la sfârșitul relației lor.

Citește și: Motivul pentru care o mireasă și-a dat sora afară de la nuntă: „I-am cerut să plece imediat!” Ce regulă a încălcat

În ciuda șocului și a suferinței, Lindsay a luat o decizie pragmatică. În loc să anuleze complet evenimentul și să piardă toți banii investiți, ea a hotărât să continue cu o petrecere, dar fără mire.

„Nu știam cum voi supraviețui, dar o mare parte din mine a crezut că sunt liberă – este începutul unei ere mai bune”, a spus Lindsay, reflectând asupra deciziei sale. 

Lindsay a anulat doar ceremonia oficială și muzica live, dar a păstrat toate celelalte aranjamente. În ziua nunții, îmbrăcată în rochia ei de mireasă de 1.200 de lire sterline, Lindsay a fost însoțită de sora ei, Beth, care i-a fost alături ca domnișoară de onoare. Ziua a început cu băuturi de bun venit pentru aproximativ 40 de invitați, care au participat la un prânz festiv, urmat de o petrecere animată de un DJ, relatează The Mirror

Citește și: Rochie neagră la o nuntă? Ce culori se poartă la un astfel de eveniment dacă ești invitată

Oaspeții au fost surprinși de decizia curajoasă a lui Lindsay, dar au apreciat gestul ei de a transforma o situație dificilă într-o celebrare a noii sale vieți. Atmosfera a fost dominată de cântece de încurajare precum „Strong Enough” de Cher și „Survivor” de Destiny's Child, iar Lindsay a ținut chiar și un discurs emoționant, scris de sora ei, în care a mulțumit tuturor pentru sprijinul oferit.

La doar câteva zile după petrecerea sa de „sărbătoare a libertății”, Lindsay a plecat în luna de miere în Creta, Grecia, nu cu fostul logodnic, ci cu prietena ei Melissa. Cele șapte zile petrecute în stațiune au fost un prilej de relaxare și reflecție, ajutând-o să înceapă să vindece rănile lăsate de despărțire.

Lindsay a recunoscut că, deși nu este încă pregătită să intre într-o nouă relație, această experiență a făcut-o să se simtă puternică și să aibă mai multă încredere în ea. 

Etichete: relatii , nunta , logodna , inselat

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri