Beautiful,Bride,With,Bridal,Bouquet,In,Hand
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

Motivul pentru care o mireasă și-a dat sora afară de la nuntă: „I-am cerut să plece imediat!” Ce regulă a încălcat

O tânără în vârstă de 25 de ani, care s-a căsătorit de curând, a stârnit controverse pe rețelele sociale după ce a dezvăluit că i-a cerut surorii ei să plece de la nunta ei, după ce a încălcat o regulă.

Într-o postare pe Reddit, tânăra de 25 de ani i-a întrebat pe utilizatorii de internet dacă a procedat greșit sau nu când i-a cerut surorii ei să plece de la nunta ei. Motivul? Faptul că a refuzat să poarte o rochie galbenă, culoare impusă drept cod vestimentar pentru eveniment.

„Sunt o nemernică? Eu și logodnicul meu ne-am gândit că ar fi distractiv să stabilim o „schemă de culori” pentru nuntă, astfel încât invitații să poarte o culoare în funcție de locul în care stăteau la eveniment”, și-a început ea postarea.

Citește și: Motivul pentru care o mireasă a eliberat fluturi la nuntă. Imaginile emoționante sunt virale: „Parcă ar fi îmbrățișat-o!”

Mireasa a spus că nuanța ei preferată este galbenul, iar cea a mirelui este albastrul, așa că invitații au fost rugați să poarte culorile corespunzătoare, în timp ce prietenii comuni au fost rugați să poarte verde. Ea a menționat că nu le-a cerut să se „îmbrace din cap până în picioare în culoarea atribuită” și a spus că aceștia puteau purta și „culori neutre” cu un accesoriu galben, albastru sau verde. Totuși, a rugat invitații să nu poarte culori în afara celor specificate.

„Când Jen, sora mea, a aflat despre asta, s-a supărat”, a povestit mireasa în postarea ei.

„Nu știam asta la momentul respectiv, dar ea urăște galbenul și a spus că „o face să pară palidă”. Mi-a spus că, în niciun caz, nu va purta galben. Eu am ridicat din umeri și i-am spus că e în regulă, doar că o voi da afară dacă nu poartă galben”, a mai povestit tânăra.

Ea a dezvăluit că a avut o relație complicată cu sora ei și a susținut că aceasta a primit „tratament special” din partea părinților lor de-a lungul anilor și că „făcea o criză de nervi” dacă nu obținea ceea ce își dorea.

Citește și: Un tânăr din Indonezia a aflat după nuntă că mireasa lui era, de fapt, bărbat. Cum l-a păcălit mai bine de un an

În ziua nunții, aceasta „a venit într-o rochie mov”, iar pentru că evenimentul a fost organizat fără sprijinul sau finanțarea părinților, ea a luat decizia de a o „da afară” pe sora sa.

„I-am spus să plece imediat!”, a povestit mireasa, adăugând: „Am avut o schemă de culori perfectă și ea a ruinat-o. Jen a refuzat să plece, am fost nevoită să chem agenții de securitate”.

Tânăra s-a plâns, de asemenea, de faptul că mulți au criticat-o pentru gestul ei: „Mulți oameni, printre care bunici, mătuși, unchi și chiar prieteni mi-au spus că am greșit, au fost de părere că ar fi trebuit să o las la eveniment. Voi ce părere aveți?”

Evident, întrebarea ei nu a rămas fără răspunsuri, unii dintre internauți fiind de părere că aceasta a procedat corect: „A apărut într-o rochie mov pentru că și-a dorit să te sfideze, să provoace un scandal. Cel mai probabil știa că părinții voștri vor fi de partea ei!”, „Dacă ar fi avut cu adevărat o obiecție clară, ar fi vorbit despre asta într-un mod plăcut, te-ar fi făcut să înțelegi cât de important. Evident că și-a dorit să te supere!

În cele din urmă, utilizatoarea de Reddit a dezvăluit, că a vorbit cu părinții ei și le-a explicat de ce a reacționat în acest mod, iar aceștia depun eforturi pentru a o convinge pe sora ei să meargă la terapie.

Etichete: nunta , mireasa , sora , regulă

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri