'My husband and I have ditched traditional marriage after just two years to practice free love'
Actualitate

Ei sunt soții care practică „iubirea liberă” / Profimedia Images

Un soț și o soție au renunțat la căsnicia tradițională ca să practice „iubirea liberă”: „Îți oferă o libertate incredibilă”

O femeie în vârstă de 25 de ani, care este căsătorită de doi ani, a dezvăluit că ea și partenerul ei au decis să renunțe la căsnicia tradițională și să practice „iubirea liberă”.

Isabela Lima are 25 de ani, trăiește în São Paulo, Brazilia și este influencer de profesie, ea mândrindu-se cu o comunitate numeroasă pe Instagram, de peste 60.000 de utilizatori. Prazeres Jr., soțul ei, este cu zece ani mai mare decât ea și este și el destul de popular pe rețelele sociale, deoarece alături de partenera lui promovează „iubirea liberă”.

'My husband and I have ditched traditional marriage after just two years to practice free love'

Citește și:Cerere în căsătorie cu final neașteptat. De ce s-a ales un bărbat cu o palmă de la iubită, deși inițial tânăra păruse fericită

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Cei doi s-au căsătorit în 2022 și și-au dorit să aibă o relație monogamă. Ulterior, au abandonat această idee și au început să promoveze „iubirea liberă” pe rețelelele sociale, în speranța că vor convinge și alți oameni să li se alăture.

„Suntem aici pentru a vă arăta că dragostea nu trebuie să fie monogamă și că există o libertate incredibilă atunci când permiți iubirii să se manifeste fără restricții”, a spus Isabela pentru Need To Know.

„Mulți dintre utilizatorii noștri simt presiunea relațiilor monogame. Ajung la noi pentru a căuta o soluție pentru sentimentul acela constant de a „sări gardul”. Vrem să vă arătăm că există o soluție”, mai spune ea.

'My husband and I have ditched traditional marriage after just two years to practice free love'

Totodată, cei soți susțin că ideea de iubire liberă este asociată cu spiritualitatea.

Cei doi, care trăiesc în São Paulo, Brazilia, au recunoscut că primesc critici pe rețelele sociale din partea celor care nu sunt de acord cu stilul lor de relație, dar susțin că acest lucru nu îi descurajează.

„Când vorbim despre dragoste liberă, vorbim despre eliberarea de constrângerile impuse de societate și despre găsirea unei modalități de a iubi care să fie adevărată pentru fiecare dintre noi. Nu suntem aici să mulțumim pe toată lumea. Intenția noastră este să oferim o alternativă pentru cei care se simt sufocați de modelul relației monogame și care doresc să încerce ceva nou”, a declarat Isabela, în timp ce Prazeres Jr. a adăugat: „Dragostea liberă ne-a eliberat de lanțuri și te poate elibera și pe tine. Nu este vorba doar despre libertatea sexuală, ci și despre libertatea spirituală. Ne dorim ca oamenii să descopere puterea transformatoare de a se conecta cu dragostea într-un mod mai deschis și mai autentic”.

'My husband and I have ditched traditional marriage after just two years to practice free love'

 

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu patru ani, la o petrecere și de atunci sunt împreună. La acel moment erau singuri, însă amândoi au ieșit cu alte cupluri. Deși practică iubirea liberă, aceștia au o regulă de care țin cont: întotdeauna experimentează împreună.

Citește și: Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, despre viața lângă miliardar: E foarte atent cu cheltuielile. Ce zice despre diferența de ani

„Credem că dragostea liberă îmbunătățește mai multe aspecte într-o relație, inclusiv creșterea complicității și încrederii, îmbunătățirea comunicării, creșterea libidoului și îmbunătățirea conexiunii, printre altele!”, a încheiat Isabela.

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri