shutterstock_583807369
Frumusete

Cum sa iti pregatesti tenul inainte de aplicarea machiajului

Sa iti pregatesti tenul inainte de folosirea fardurilor este la fel de important precum modul in care aplici machiajul. Pentru ca look-ul tau sa reziste de dimineata pana seara, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli. Iata care sunt acestia:

Curatarea tenului

Chiar daca urmezi un ritual de curatare a tenului seara, asta nu inseamna ca te vei trezi cu tenul curat a doua zi. In timpul noptii, pielea ta secreta sebum. Foloseste un gel de curatare potrivit tipului tau de ten dimineata, inainte sa te fardezi.

Tonifierea

Urmatorul pas este cel ignorat de cele mai multe dintre noi. Tonifierea este extrem e importanta fiindca inchide porii si lasa pielea proaspata si pregatita pentru ce urmeaza. Dupa ce o aplici, vei observa ca porii vor parea mai micsorati.

Hidratarea

Dupa ce ai urmat pasii prezentati mai sus, poti aplica o crema hidratanta. Alege produsele create special pentru tipul tau de ten, altfel vei face mai mult rau. Acum trebuie doar sa astepti cateva minute pentru ca formula cremei sa intre in piele si sa isi faca efectul.

Aplica un primer

Dupa ce ai asteptat timp de 5-10 minute pentru ca formula cremei sa intre in piele, aplica o baza care iti va face machiajul sa reziste intreaga zi. Din nou, ai grija sa folosesti produse destinate tipului tau de ten. Abia acum poti aplica fondul de ten si restul fardurilor.

Pentru a imbunatati aspectul fetei, foloseste de 2-3 ori pe saptamana un exfoliant. Folosit regulat, acesta te va ajuta sa indepartezi resturile de celule moarte si mizeria depozitata in pori.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri